Hírek

50 Cent kiakadt, miután 6ix9ine-hoz hasonlítgatták

6ix9ine és 50 Cent

Sőt, nem is hasonlítgatták, hanem olyan képet kreáltak, amin 50 Cent és 6ix9ine ugyanaz a személy.

A Get The Strap-pel kezdődött mindez

A Get The Strap című dal Uncle Murda új szerzeménye, melyben 50 Cent mellett 6ix9ine és Casanova is közreműködő. Uncle Murda régóta G-Unit Records tag és nem ez az első közös dala Fitty-vel. Casanova egy EP-vel és néhány klipes dallal büszkélkedő, két éve aktív rapper. Legutóbb DJ Premier mellett tűnt fel. A Set Trippin Casanova dalra azt mondom, hallgatható, de inkább trapfanoknak ajánlott, sötét hangulatú cucc.

6ix9ine, na őt a magyar rapközeg nem igazán szívleli, sőt az angolok sem. Amikor kiposztoltunk egy képet a szivárványhajú, M&M’s csokifogú szörnyetegről, sokan azt írtátok, ha a lányotoknak udvarolna, lelőnétek – nem csak őt, a lányt is.

Nagy-Britannia kategorikusan elzárkózott attól, hogy felléphessen náluk a fiatal, nagyon sikeres New York-i rapcsávó. Ebből is látszik, hogy az élő színkavalkád hiába készített platina- és aranystátuszú dalokat (Gummo, Kooda, Keke, Fefe), rendkívül megosztó személyiség.

Ezt vágod?  Emlékeinkben tovább élsz, DJ Zefil!

Most 50 Cent is a trollok célpontjává vált; nem sokkal a Get The Strap klipjének megjelenése után montázst készített valaki róla és 6ix9ne-ról.

50 Cent 6ix9ine troll kép

Fitty az Instragramján üzent a trolloknak

Fél Dollár felháborodva osztotta meg Instragramján a fotót, és azt szeretné, ha megbaszódna mindenki, aki nevet ezen a szaron. Persze az is lehet, hogy jó marketingfogásnak tartja ezt az – egyébként szerintem baromi jó – új videókliphez, s legjobban ő nevet, miközben számolja otthonában a dollárkötegeket.

Legalább nincs autotune vinnyogás, csak tökös rap!

ElőzőKövetkező

Szólj be!