Videó

A BSW is kiállt rodázni az út szélére

BSW Meklód Gaben

Ez pedig sokaknak nem tetszik, és amúgyis mindig mindennel csak a baj van. Lényegében erről szól, erre egy reakció a srácok új dala, a YAAY.

BSW – YAAY

Kicsit komolyabban véve: Sokaknak nem tetszik, hogy a BSW már nem az egykori BeerSeeWalk underground rap-et tolja, azt a flowt, amit mondjuk a Picsa LP-n vagy még később hozott. Ezen vélemények szerint ma már csak trendi, pop dalokat készítenek, mert az hozza a pénzt, egyszóval elkurvultak, “kiálltak rodázni az út szélére”.

Ezekre a kijelentésekre – illetve, hogy bármit is tesznek, mindig lesz valami baja adott embereknek, csak azért mert sikeresek lette – egyfajta fricska válasz a YAAY Matyitól és Gabitól.

A Smithmusix alapra épülő trappes dal, kapott egy hozzá illő menőzős, bandázós klipet is sportkocsikkal és ennek ellenpólusaként Gabi Astrájával.

A videóklipben több olyan, ma már országosan ismert rapközegből induló előadó is feltűnik, akik a fent már leírt dolgokat szintén folyamatosan megkapják. Legyen az Rico és Miss Mood párosa, vagy éppen a Haniny Boi-os Lmen Prala, aki a 2018-as évben szó szerint őrületes karriert futott be trap dalaival és az egyik legfelkapottabb klub fellépővé avanzsált.

Ezt vágod?  Jövőre új Mocskos Márka lemez

“Várom, hogy reppelni megtanítsál, addig maradok a YouTube-on a best a listán… “

Ezzel a dalszövegből idézett mondattal zárnánk, mert YAAY, a BSW új dala bizony tényleg az első a YouTube felkapottak listáján.

ElőzőKövetkező

Szólj be!