Új Srác, Videó

Robbant a Haniny Boi

Lmen Prala

Ismerjétek meg Lmen Pralát, aki a Börzsöny hegységben, Vámosmikolán tevékenykedik közel tíz éve, amiben volt egy öt éves kihagyás. Ezalatt nem rögzített felvételeket, inkább csak az otthoni gyakorlások voltak előtérben. Aztán egy éve, újult erővel visszatért egy nagyon egyedi flow-t és egy nem mindennapi hangzásvilágot magával hozva.

A felvételeket Szikszai Péternél, a ByTheWay tagjánál készítik, de a végleges formáért Hibrid felel, akinek a neve mára garancia a minőségi hangzás tekintetében. Prala szomszédja és egyben gyerekkori barátja, Zolkó előtt titokban tartva vette fel első new line-os trap dalát diliből, aminek a demóját küldte is tovább mixre és masterre. Amikor elkészült a master, áthívta Zolkót, hogy mutat neki valamit, aztán megőrültek a zenére. Így szültetett a Haniny.

“Hallod Zolkó YA, haniny flow YA”

A hozzá készült trash videót egy telefonnal rögzítették, de így is kihozták belőle a legjobbat. Rövid idő alatt nagyon megugrott a Haniny kedvelők száma és a számára meghatározó nagy nevek sorra keresték fel, és osztották szét a zenéjét nagy örömére.

Akik nem zárkóznak el az újhullámos trap zenéktől azok most örülhetnek, hogy magyar nyelven is egyre több ilyen produkció lát napvilágot, nem is akármilyen minőségben. A Haniny óta megjelent a következő trash videója is, amit Zisko Róbert készített, a “8” címet kapta, mondhatni ez a folytatás.

Ezt vágod?  Végre Otthon! - Gucci Mane szabadlábon

Lmen Prala YouTube csatornájára felkerült a forgatásról néhány vicces képkocka és jelenet is, ami által egy kicsit betekintést nyerhetünk abba, hogy náluk miként zajlik egy ilyen forgatás.

Lehet, hogy korai kijelentés, de a célja a legnagyobbak között lenni és továbbra is dobálni fogja a single dalokat hogy aktív maradjon hallgatói számára.

ElőzőKövetkező

Szólj be!