Esemény

Rawmatik meg a Nemzetközi Boom Bap Királyság Budapesten és Prágában

International BoomBap Kingz

Két hatalmas buliról van szó, mely bizonyítja, hogy a boom bap világnyelv.

BP, Boston, Detroit, Ohio

Február 8-án a boom bap jegyében a tengerentúlról érkeznek hozzánk előadók, hogy élőben is megmutassák, mi zajlik odaát a föld alatt. Pontosabban Boston, Ohio és Detroit underground-jának egy része képviseli magát a Comics Bárban (az ország egyetlen hip hop pubjában). Joe-Z és Rawmatik DJ-tudása mellé az NKS adja nektek a hazai ütemeket és géppuska rímeket. A Nem Közölt Sáv tagjai számos amerikai és nemzetközi kollaborációban bizonyították már, hogy Magyarországnak is ott a helye Hip Hop Földgömbön. Velük készült ezRAP TV interjúnkat itt láthatjátok:

Az Államok kontra Rawmatik ügy (lezáratlan akta)

Rawmatik fellépett a tavalyi Hip Hop Kempen, mely nemcsak Csehország, hanem a világ egyik legnagyobb hip hop fesztiválja. Decemberben Bécsben egy egész estés koncert erejéig Ras Kass, Edo G, Shabaam Sahdeeq, Fokis és a Shadez Of Brooklyn DJ-je volt. Tavaly megjelent The States Vs Rawmatik című lemeze hiánypótló a magyar rapiparban; amerikai közreműködők sokaságával és autentikus boom bap hangzással.

Ezt vágod?  Z!ENEMi - Hallod? lemezbemutató koncert Miskolcon

Erről az albumról (is) ismerős lehet számotokra Lateb és Stevie Sarado – ők is az est fellépői lesznek. Rawmatik-kel jelenleg egy közös lemezen dolgoznak, mely a tervek szerint ebben az évben fog napvilágot látni! További fellépők: Oblivious (Bostonból) és Priest (Detroitból). Ja, és lesz még egy Boston-i meglepetésvendég, aki bár nem fellépőként, de tiszteletét teszi a partin. Mindez 1500 Ft-os jegyáron élvezhető!

Egy nagyszerű dal a The States vs Rawmatik albumról

Rawmatik-kel készült ezRAP TV interjúnk

Prágában folytatódik a buli

Hogy a határon túliak is kapjanak egy nagy szeletet a tortából, 9-én Prágában lép fel Rawmatik, Lateb és Oblivious társaságában. Ennek a bulinak szintén fellépője lesz Priest és Stevie Sarado, de Reks (Boston), a Holland Starrlight és MC Gyver, valamint a csehországi DJ legenda és DMC győztes DJ Flux, és Bac2Bay6 is.

A két esemény linkje:

International BoomBap KingZ – NKS/Lateb/Oblivious/Stevie Sarado

REKS & The Boom Bap Army

ElőzőKövetkező

Szólj be!