Videó

Slaine és Trae The Truth ütős kollaborációja

Trae tha Truth Slaine

A január első felében olyan kollaborációs dalok kerültek ki, amiktől tuti szétestek!

Aztán majd úgy kell mindenkit összeseperni. Na, de most komolyan, a „sokan rappelünk egy dalban” tematika mindig is kedvemre való volt, főleg ha a szereplők egyedi és tehetséges arcok. A következő két track-ben bizony azok.

Slaine – Grind Mode Cypher

Slaine karrierje a Special Teamz (Stereotypez – 2007) és a La Coka Nostra (A Brand You Can Trust – 2009) debütáló albuma óta töretlen. Szólólemezei kötelező hallgatnivalók a Boston-i boom bap rajongóinak, akárcsak a Termanology-val közös Anti Hero 2017-ből.

Január 7-én több Massachusetts állambeli, egy New York-i és egy Rhode Island-i underground MC-vel készült klipes dala jelent meg. Ez igen jó évkezdés volt Slaine-től, és remélhetőleg idén várható a „The Boston Project 2” nagylemez.

Trae tha Truth – I’m On 3.0

Houston raplegendája már ’98-ban beindult, amikor Z-Ro első korongján (Look What You Did to Me) közreműködött. Aztán a Guerilla Maab projekt következett, s pár évre rá megalapították az ABN (Assholes by Nature) duót, na és persze az S.L.A.B. (Slow Loud And Banging) is kihagyhatatlan állomása Texas gangstájának.

Eddig összesen tíz szólóalbuma jelent meg, és legújabb klipjével is feledhetetlent alkotott. A közel tíz perces számban olyan világhírű rapperek is rímelnek, mint T.I. (aki 2016-ban a rendőri túlkapások ellen írt dalt) , Snoop Dogg (neki pedig hamarosan érkezik az új korongja I Wanna Thank Me címmel), Fabolous, Rick Ross, Chamillionaire, E-40 (erre a dalára érdemes rámenni).

ElőzőKövetkező

Szólj be!