Videó

Slaine és Trae The Truth ütős kollaborációja

Trae tha Truth Slaine

A január első felében olyan kollaborációs dalok kerültek ki, amiktől tuti szétestek!

Aztán majd úgy kell mindenkit összeseperni. Na, de most komolyan, a „sokan rappelünk egy dalban” tematika mindig is kedvemre való volt, főleg ha a szereplők egyedi és tehetséges arcok. A következő két track-ben bizony azok.

Slaine – Grind Mode Cypher

Slaine karrierje a Special Teamz (Stereotypez – 2007) és a La Coka Nostra (A Brand You Can Trust – 2009) debütáló albuma óta töretlen. Szólólemezei kötelező hallgatnivalók a Boston-i boom bap rajongóinak, akárcsak a Termanology-val közös Anti Hero 2017-ből.

Január 7-én több Massachusetts állambeli, egy New York-i és egy Rhode Island-i underground MC-vel készült klipes dala jelent meg. Ez igen jó évkezdés volt Slaine-től, és remélhetőleg idén várható a „The Boston Project 2” nagylemez.

Trae tha Truth – I’m On 3.0

Houston raplegendája már ’98-ban beindult, amikor Z-Ro első korongján (Look What You Did to Me) közreműködött. Aztán a Guerilla Maab projekt következett, s pár évre rá megalapították az ABN (Assholes by Nature) duót, na és persze az S.L.A.B. (Slow Loud And Banging) is kihagyhatatlan állomása Texas gangstájának.

Ezt vágod?  A Real Muthaphuckkin G's-ben Eazy-E mellett rappelő B.G. Knocc Out új dallal jelentkezett

Eddig összesen tíz szólóalbuma jelent meg, és legújabb klipjével is feledhetetlent alkotott. A közel tíz perces számban olyan világhírű rapperek is rímelnek, mint T.I. (aki 2016-ban a rendőri túlkapások ellen írt dalt) , Snoop Dogg (neki pedig hamarosan érkezik az új korongja I Wanna Thank Me címmel), Fabolous, Rick Ross, Chamillionaire, E-40 (erre a dalára érdemes rámenni).

ElőzőKövetkező

Szólj be!