Film

Dokumentumfilm készült Suge Knight birodalmáról, a Death Row-ról

Suge Knight dokumentumfilm

Pontosabban Suge Knight volt birodalmáról, a lemezcégről, ahol 2Pac, Dr. Dre és Snoop Dogg is tevékenykedett.

Suge, aki platinalemezes rapsztárt csinált 2Pac-ból, Dr. Dre-ből és Snoop Doggból

A Death Row kiadó keresztapjának olyan nagyszerű albumok megjelenését köszönhetjük, mint a hazájában ötmillió példányban elkelt „All Eyez On Me” című dupla 2Pac korong, Snoop Dogg(y Dogg) debütáló lemeze, vagy Dr. Dre „The Chronic”-ja. Amíg a ’90-es években ezen előadók üzlettársaként ismerte a világ, jó ideje a botrányos, erőszakos, antiszociális viselkedése miatt került előtérbe.

Legutóbb azért kapta fel nevét a média, mert a Straight Outta Compton című film forgatásán konfliktusba bonyolódott az egyik stábtaggal, majd az őt csitítani próbáló Terry Carter-t halálra gázolta. Az üzletember meggyilkolása miatt 28 évre ítélték Suge Knight-ot.

Még idén elérhető lesz a Suge-ról szóló dokumentumfilm

December 21-én kerül ki a Showtime YouTube-csatornára az a dokumentumfilm, ami által mély betekintést kaphatunk Suge életébe és a gangsta rap azon korszakába, amiben nagyban részt vett. Az „American Dream American Knightmare” Antoine Fuqua rendezése. Többek között neki köszönhetjük a „Gangsta’s Paradise”, avagy Coolio legsikeresebb dalának videóklipjét, a „Kiképzés” és „A védelmező” című mozifilmeket, s „A hét mesterlövész” nagyszerű remake-jét. Ezek tudatában és az előzetest megnézve, profi dokumentumfilmre számíthatunk!

Ezt vágod?  Ki is az a Suge Knight? - 1. rész

American Dream American Knightmare trailer

A Suge Knight/Death Row dokumentumfilm posztere

Suge Knight American Dream American Knightmare dokumentumfilm poszter
ElőzőKövetkező

Szólj be!