Zene

Az első 2019-es RTM Gang dal és klip: MVP – Nem nézek vissza, Zamerati – Etalon

RTM Gang - MVP

Legutóbb a Farkasok “Vigyázunk egymásra” dalt hallhattuk az RTM Gang csoportosulástól, de még a 2018-as év decemberének a végén. A Real Trill Music fanoknak nem kell tovább várniuk az újabb megjelenésekért, február elején megérkezett a 2019-es év első RTM Gang dala, majd a hétvégén az első idei videóklip is.

MVP – Nem nézek vissza

Február 6-án landolt a YouTube-on az MVP új dala, amely a “Nem nézek vissza” címet kapta. Ha valaki azt hitte, hogy a srácok 2019-re elérzékenyülnek, azoknak a rossz hírünk, hogy ez nem jött be. Az MVP ugyanolyan kemény, mint korábban. Továbbra is nyers utca stílusban kapjuk az arcunkba tőlük a szövegeket.

Zamerati és az Etalon – 2019 első RTM Gang klipje

A Farkasokban is rappelő Zamerati sem akasztotta szögre a mikrofonját. Valentin nap után két nappal megérkezett az idei első videóklipje, az Etalon. A dal és a hozzá forgatott street video az azonos címmel érkező Zamerati nagylemez első promója is egyben. A klip nem egy nagy szám, csupán egyfajta vizuális aláfestés a dalhoz, hogy ne csak egy képpel legyen fetn aq YouTube-on. Az előadó sétál az utcán és közben rappel a kamerába, közben pedig folyamatosan kapjuk a glitch effekteket. A zene ezzel szemben jól sikerült, kaphatott volna egy jobban passzoló, frankóbb videót is, ha már Etalon-ról beszélünk.

Ezt vágod?  AK26 Blöff-je, vagy beef-je hallható az új videójukban?
ElőzőKövetkező

Szólj be!