Hírek

Rihanna reggae albumot készít

Rihanna Ocean's Eight forgatás

Snoop Dogg reggae reinkarnációs kísérlete után itt a következő reggae-re váltó szupersztár.

Rihannával a Vogue magazin készített interjút, amelyben a barbadosi származású énekesnő elárulta, hogy készülőben van az új albuma, amely teljes egészében egy reggae album lesz. A projekt egyelőre cím nélkül fut, de az kiderült, hogy a jamaikai születésű Supa Dubs producereli az új dalokat.

A reggae stílusra váltás az ő esetében azért nem annyira nagy szenzáció, hiszen jó pár reggae alapú dala jelent már meg a lemezein. Ezek közül egy világsláger is lett. Ez a “Man Down”. Az érdekesség, hogy egy egész albumot szán e stílusnak.

Rihanna – Man Down

Rihanna legutóbb 2016-ban jelentkezett albummal. Akkor jelent meg az Anti címet kapó nyolcadik stúdió lemeze. 2017-ben leginkább a divatvilágban építette brand-jét, a Fenty Beauty-t.

Meglátjuk mi sül ki RiRi készülő alkotásából. Az énekesnő egyik kedvenc reggae nótája egyébként a “No woman, no cry”, de több Bob Marley szerzemény nagyon közel áll a szívéhez. Így nem lepődnénk meg, ha valamelyik Bob Marley örökzöldből szemplereznének az egyik új Rihanna dalhoz. De szerintünk az is könnyen megeshet, hogy Damien Marley is felkerül a lemezre közreműködőként.

Nem tudjuk, hogy tudatosan-e, vagy véletlen egybeesés, de az Ocean’s Eight moziban is raszta hajjal és a reggae-hez köthető stílusban szerepel Rihanna, lásd a főképet, ami a film forgatásán készült.

ElőzőKövetkező

Szólj be!