Hírek

“Cardi B az új 2Pac.” – állítja a TDE Records vezetője

Cardi B az ízig-vérig femc

A TDE Records vezetője, Punch egy tweet által tudatta a nagyvilággal, hogy szerinte Cardi B az új 2Pac.

Tényleg Cardi B lenne 2Pac utódja?

A Push név gondoljuk nem fog sokat mondani sokaknak. Hogy el tudjátok helyezni a kijelentő személyét és befolyásosságát, elég annyit megemlítenünk, hogy az általa vezetett TDE Records előadója Kendrick Lamar is, aki az egyik legsikeresebb rapsztár manapság..

Vitát kiváltóan Tupac neve legutóbb Lil Xan kapcsán került elő. A 21 éves rapper a közelmúltban  unalmasnak nevezte 2Pac-et. Ezzel nem éppen lett az old school előadók és azok rajongóinak kedvence. A dél királya, T.I. még a Netflixes Rapture doku-sorozat promó videójához köthetően is kitért Lil Xan-ra.

Korábban több sztár is hasonlította már magát 2Pac-hez

Az elmúlt években jópáran kinevezték már magukat (vagy kinevezték mások őket) 2Pac utódjának. Young Thug, Lil Wayne, Donald Glover és Troy Ave neve kapcsán is felmerültek e kijelentéshez hasonlók.

Push egy felvetésre reagálva később azt írta, hogy Cardi B (aki az év elején a Migos-szal és Nicki Minaj-zsal közösködött) éppen olyan szenvedélyes, mint 2Pac, és olykor ugyanúgy hangsúlyozza a szavakat is. Akik pedig e kijelentése kapcsán nekimentek, a következőt üzente:

“Nehéz olyan emberekkel hip-hopról vitatkozni, akik még maguk sem tudják, hogy miért is szeretik 2Pac-ot.”

A Hot 97 fekete zenei rádióadó egyik vezéralakja is reagált

A Hot 97, New York-i fekete zenei rádióhoz köthető Ebro szerint annyi a két sztár között a hasonlóság, hogy jó dalaik vannak és mindketten szenvedélyesek és őszinte szövegekkel nyerik meg a hallgatóságot.

Ha viszont Tupac Shakur társadalmi szerepét, írói és versíró, vagy művészeti tevékenységét hozzá tesszük, akkor Cardi B nagyon messze van egyelőre 2Pac-től.

Szerintetek?

ElőzőKövetkező

Szólj be!