Videó

Rúgd el te is a lasztit ha itt a hétvége, akár a Hősök

Hősök Kilépő Mentha Szélinger Anna Eckü

Új party track-kel jelentkezett a Hősök rapkrú. A dal, és annak videóklipjének a megjelenését a témához igazodva a hétvége kezdetéhez lőtték be a srácok. Valószínűleg nem nagyon babonás Eckü és Mentha, mert az sem érdekelte őket, hogy péntek 13-a esik a premier, ugyanis ma, az RTL Klub Reggeli műsorában mutatták be először az új, Kilépő címet kapó Hősök videót.

Hősök – Kilépő

Az egykori tag, Mr. JoeKer zenei alapjára készült “Kilépő” a korábbi, “Lepörög a film” Hősök szerzemény hangulatát hozzá, és a refrén is hasonló, de kapott az új dal egy bridge részt, miszerint:

“Hétvége megnyomom oooh
Pénteken szombaton oooh
A parti a templomom oooh
A lasztit ma elrúgom oooh”

Új klip, új énekesnő

A Kilépővel debütált a Hősök új énekesnője, Szélinger Anna, aki a zenekari felállásuk oszlopos tagja tavaly év vége óta. Eckü a Facebookon így promózta be a klipet:

Rúgdalgatjuk a lasztit a Kilépőben. Inni, mulatni prémium kategóriában tudunk. Csak mondom. Ebben a dalban debütál a zenekarunk új énekesnője, Anna. Písz láv.

Lmen Prala-nak is a parti lett a temploma

A Hősök lemezlovasa, DJ Gozth és megannyi ismerős mellett a Hanini Boy-jal berobbanó trap virgonc, Lmen Prala is feltűnik a klipben, és ahogy látjuk neki teljes mértékben átjött a zene. Hogy a zene szövegéhez alkalmazkodjuk, azt mondhatjuk, hogy a parti lett a temploma, és igen jó ministrásnak bizonyul. De az se semmi jelenet, amikor Eckü fejen áll.

Ezt vágod?  Hat és fél percen át tolja a rapet Essemm, Fura Csé, az AK26, Awful éééss a Kamikaze, vagyis Mr. Busta és Funktasztikus

Lmen Prala Hősök Kilépő videóklip

Na de, hogy jön ide a laszti?

A dalszöveg a “rúgd el te is a lasztit, ha itt a hétvége” gondolatra épül. Ez lényegében a srácoknál az “indulj el, ereszd ki a gőzt”, “nyomás, szórakozd ki magad” szinonimájaként jelenik meg. A klipben pedig feltűnik egy piros-fehér pöttyös labda, ami utalás Dévényi Tibi bácsi egykori “3 kívánság” című műsorára, ahol mindig az jött, akihez éppen a labda került. Itt a hétvége, és a nyár egyik party himnusza, “kapd el Te is a labdát” és hadd szóljon!

Eckü Kilépő Hősök videó
Éppen Eckühöz került a piros-fehér pöttyös labda a Kilépő videó levezetőjében.

NKA támogatással készülhetett el a videó

Félve jegyezzük meg a végén, hogy az NKA, azaz a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készülhetett ilyen minőségű Hősök videó. Reméljük az underground arcok azért nem eszik meg a srácokat. Ugyanis, hogy kik indulnak, és kik nyernek ezen a pályázaton, az nem rajtuk múlik. Ráadásul Ricsi Pí szerint mindenki előtt ott a lehetőség!

Főkép: Hősök Facebook oldal

ElőzőKövetkező

Szólj be!