Videó

Így reagált Schmuck Andor a róla készült Krúbi és De:Nash dalra

Krúbi Dé:Nash Schmuck dal videóklip

Mostanában igen népszerűvé váltak Magyarországon a különböző személyekhez, illetve márkákhoz köthető dalok megjelenése. Ősszel jelent meg az AK26-os Hiro, Christiano Ronaldo néven futó zenéje, Mr. Busta a közelmúltban Pablo címmel írt dalt, pár hete pedig egy fiatal leányzó “szájába” adták a “Petőfi Sándor” című dalt, Nemazalány (aki korábban már jópár néven próbálkozott) közreműködésével. Beállt a sorba, a stílusa által eléggé megosztó személyiségű Krúbi is Dé:Nash-sel kiegészülve, akiket a celeb-politikus, Schmuck Andor ihletett meg. Na nem a megszokott formában, de ez talán tőlük várható volt.

A Schmuck Andor ihlette Krúbi és Dé:Nash dal

Schmuck Andor gyorstalpaló

Schmuck Andor

Schmuck Andor magyar baloldali politikus, közéleti személyiség. Üzleti tanulmányokat folytatott, majd osztálytársaival éjjel-nappali közértet üzemeltetett.  Majd az MSZP politikusalett. 1994 és 1998 között az újpesti helyi önkormányzat képviselője volt. 1995-ben az Űrgammák televíziós sorozatot létrehozó Xénia Láz Egyesület titkára lett. 1998-ban már újpesti polgármester-jelölt volt, majd egy ideig a Magyar Motorsport Szövetség elnökeként is funkcionált, de Zámbó Jimmy menedzsereként is működött. 2004-ben az ő közreműködésével alakult meg a Tisztelet Társaság nevű szervezet. Az MSZP-ből Újpesten kizárták, de a politizálással nem hagyott fel. Közéleti munkássága mellett a nőügyeivel került a legtöbbször a címlapokra. Emellett köztudott róla, hogy nagy támogatója a szépkorúaknak.

Ezt vágod?  DEN jóvoltából DiCaprio is megkapta a maga trap dalát

Mi van veled Schmuck?

Schmuck dal videóklip pillanatkép
Ezt a jelenetet elég nehéz szavakba önteni. Szerencsére nem álltunk meg a növésben általa, de ezt csak annak köszönhetjük, hogy már felnőttünk.

Hangzik a kérdés a dal refrénjében. Az előadók szerint ugyanis a politikus súlytalan lett – de nem fizikálisan -, és inkább celeb lett mára a különböző nőügyei révén. Az előadók szerint Schmuck csajainak a”punija top”, de csak a pénzéért dobják le a bugyijukat. Mozgósítani pedig csak a nyugdíjasokat tudja. Amihez viszont kiválóan ért, az a trash műfaja. Talán éppen fricskaként nyúltak as rácok is a trash műfajához. Hogy a dal egyfajta véleménynyilvánítás vagy paródia döntse el ki-ki maga, mi azért megkérdeztük a címszereplő véleményét a róla készült alkotásról!

Schmuck Andor így reagált a dalra

A jókedélyéről is ismert Schmuck Andort a Facebookon keresztül értük el. Arra voltunk kíváncsiak, hogy mi a véleménye a dalról, hogy érinti őt, illetve, hogy gondolta volna-e, hogy valaha dal fog születni hozzá köthetően. A politikus frappáns választ adott:

“A kérdés nem egyértelmű,
De a válasz egyszerű:

Akinek humora van mindent tud,
Akinek nincs, az mindenre képes,
Akinek humora bármit lát,
Annak vidámabbnak tűnik a világ.”

ElőzőKövetkező

Szólj be!