Új Srác, Zene

A hős Krúbi

Aza és Krúbi

A 22 éves Krúbi nem olyan régen tűnt fel a magyar hip-hop palettán. Úgy tűnik, hogy egy igazán üde színfoltja lehet a zenei életnek, megnyerő és egyedi stílusban hozza azt, amire igazán szüksége van a füleknek, a sokszor vulgáris és megbotránkoztató allűrök mellett komoly üzeneteket hordoznak zenéi amire érdemes odafigyelni, nagyon érdekes módon fogja meg a társadalom kritikát.

Humoros és frappáns rímekkel tűzdelt szövegek

Idén májusban hozta ki az első zenéjét, ami a PestiEst címet kapta, ezzel nyitotta meg a rímcsapot. A humorral és a frappáns rímekkel tűzdelt szövegeibe nem rest némi politikai tartalmat is belecsempészni.

Palvin Barbara elég gyakran kerül említésre szövegeiben, nem tudjuk sem cáfolni sem megerősíteni, hogy mennyire valós vagy valótlan szálak fűzik hozzá.

Összességében, első zenéi nagyon megállják a helyüket a piacon, olyannyira, hogy a Keret blog Kikeltető negyedik tehetségkutatójában az elődöntőben tovább is jutott, így menetel tovább. A teljes Toldi klubos fellépés megtalálható a Keret YouTube csatornáján, élőben nekem nem volt alkalmam látni, viszont a felvételekről az látszik, hogy nagyon érzi a srác a rap-et, szinte hibátlanul tolja végig a közel félórás koncertet DJ Meghajtóval kiegészülve.

Ezt vágod?  DJ Premierrel támad az újraindított Payday Records

A hős Krúbi

Kiemelném még a “A hős Krúbi” című szerzeményét, ahol egy, Barbarával történt randiját vesézgeti nem éppen a megszokott módon. Az Aladdin átdolgozásnak köszönhetően az éneklős részeknél is nagyot villant, nekem ez lett a kedvencem tőle.

A Scarcity Budapest is felfigyelt rá

Rajongótábora kiugróan növekszik és egyre nagyobb teret kap, és az ismertebb előadók pozitívan nyilatkoznak róla. A fiatal srác kiemelkedő tehetségére hamar felfigyelt a Scarcity BP képviselője, Aza, így a legújabb dalát, a Fogyassz Bítószert Minden Nap című szerzeményt már az SCBP csatornája jelentette meg, így segítve Krúbi karrierjét. Érdemes figyelni rá a továbbiakban.

ElőzőKövetkező

Szólj be!