Irodalom

Írásra fel!

Rap hip-hop vers és novella író verseny

Mivel egyre több rapper adja írásra a fejét – elég, ha Kicsi Tyson regényeire gondolunk -, úgy döntöttünk, irodalmi versenyt indítunk, melynek lényege, hogy olyan verseket és novellákat várunk tőletek, amikben szerepel a „rap” szó, és természetesen a történetnek köze van a hip-hop kultúrához (pl. valamelyik szereplő rapet hallgat, vagy akár lehet tisztelgés egy konkrét előadó munkássága előtt).

Feltételek

Olyan alkotást küldjetek, ami még nem jelent meg, sem nyomtatott, sem internetes felületen! A novellák terjedelme maximum 6000 karakterszám lehet (szóközökkel), a versek esetében nincs erre irányuló meghatározás. 12-es betűméretet használjatok és másfeles sorközt! Egy szerző egy szöveggel jelentkezhet (egy vers vagy egy novella). A beküldési határidő 2017. december 15. éjfél, de a nekünk tetsző írásokkal nem várjuk meg a verseny lezárását, hanem minél hamarabb publikáljuk. Az ezRAP szerkesztőségének tagjai és rokonságuk automatikusan ki vannak zárva a versenyből.

Mit nyertek ezzel?

Megfelelő minőség és tartalom esetén megjelenik az oldalon a mű, és sok emberhez eljut ezáltal. Az első helyezett nevét december végén, karácsony és szilveszter között fogjuk közzétenni az oldalon, és Krausz Attila (ismertebb nevén Bom a DSP-ből) Tipli című, dedikált regényét postázzuk számára.

Ezt vágod?  A buszos

Krausz Attila Tipli

A szerkesztőségünk fogja eldönteni, hogy ki legyen a verseny győztese, illetve a publikált művek lájkszámait figyelembe fogjuk venni, tehát az olvasók véleménye is fontos tényező lesz. Szóval, írásra fel!

Az írásokat erre az e-mail címre várjuk:

info@ezrap.hu

Ha nem akarjátok az íráshoz a polgári neveteket adni, szerzői álnevet szabad használni, csak jelezzétek ezt e-mailben! A levél tárgya „Írásra fel!” legyen, és tartalmazza a valódi neveteket, valamint postacímeteket! Hajrá!

Jó munkát kíván az ezRAP csapata!

ElőzőKövetkező

Szólj be!