Film

Májustól a mozikban a Taxi mozi 5. része

A korábbi főszereplők, Samy Naceri, Frédéric Diefenthal és Marion Cotillard nélkül folytatódik a Taxi filmsorozat, de azért egy családi kötelék és pár mellékszereplő által szorosan köthető majd az előző részekhez. Na meg persze a régi Peugeot szuperjárgány is maradt.

A Taxi franchise Luc Besson produceri felügyeletével készült, ez önmagában is garancia, hogy egy jó kis francia akció-vígjátékot kapunk. A hip-hop fanoknak külön öröm lehet, hogy a film soundtrack-je igazi francia hip-hop/rap/reggaeton csemege.

A Taxi ötödik részének rövid története

A párizsi szuperzsarut, Sylvain Marot-t, akarata ellenére a marseille-i rendőrségre helyezik át azzal a megbízással, hogy megállítson egy olasz bandát, akik felturbózott Ferrarikkal borzolják Gibert ex-felügyelő idegeit és tartják rettegésben a várost. Segítségül kapja Marseille legrosszabb sofőrjét, Daniel unokaöccsét, aki történetesen a legendás fehér TAXI örököse is.

Eddig két hivatalos magyar szinkronos előzetes jött k ia filmmel kapcsolatban. Nézzétek meg és hangolódjatok a folytatására, ugyanis a Taxi 5 május 3-án kerül a hazai mozikba!

TAXI5 hivatalos magyar szinkronos előzetes

TAXI5 hivatalos magyar szinkronos második előzetes és játékszpot

Ezt vágod?  Új Scarface (A sebhelyesarcú) filmen dolgozik a Straight Outta Compton forgatókönyvírója
ElőzőKövetkező

Szólj be!