Esemény

Judgment Night – Éld túl az ítélet éjszakáját!

Judgment Night volume 3 Instant

Egy huszonöt éves akcióthriller zenei albuma, avagy rapmetál élőben.

A ’90-es évek leghíresebb rapmetál kollabója

A Judgment Night soundtrack album koncepciója a rock/metál zenekarok és rapelőadók közreműködése, s olyan nagy nevek szerepelnek rajta, mint például a Helmet és a House of Pain, a Living Colour meg a Run DMC, a Faith No More a Boo-Yaa T.R.I.B.E.-bal, vagy a Pearl Jam és a Cypress Hill. Az Onyx és a Biohazard kollaborációját szerintem már mindenki ismeri, akinek köze van a hardcore rap-hez. Ha van olyan, aki mégsem, annak kötelező rámenni a dalhoz készült klipre.

Onyx, Biohazard – Judgment Night

A híres címadó dal a Mirror zenekar, MC Mizó (NagyVilág Crú), MC Tony (FiiRii52), és DJ Kispeppino (NagyVilág Crú) szövetségében fog színpadra kerülni február 17-én az Instantban. Roppant kíváncsi vagyok, hogy cikkírónk, Tony hogyan fogja előadni az ő flowjához idegen zúzdát. Tüdő kell hozzá, az biztos; még ha külön magyar szövegek is készültek a verzékhez köthetően. Javaslom, ne cigizz sokat, és tedd oda magad, hogy elsőként gratulálhassak!

Ice-T és a Slayer is megelevenedik Sepoq meg MC O.G. személyében

Ami még nagyon érdekel, az a Slayer és Ice-T féle dal, ami három Exploited (punk zenekar a brit punk második hullámából) szerzemény feldolgozása. A „Disorder” Sepoq és MC O.G. előadásában hallható majd.

Ezt vágod?  R.I.P. Hunderground Pub

Rapmetál megőrülés

Talán szegénységi bizonyítvány, de bevallom, a fellépők kilencven százaléka ismeretlen számomra – mondjuk nem is nagyon hallgatok hazai metált meg hardcore-t. Györemix, Zsolaa, Faktor, őket például vágom (de hát ők raparcok!), és várom, hogy tolják az odavalót. A többi előadóról (is) találtok infókat az esemény Facebook oldalán. A parti este nyolc órai kezdéssel indul és három óra alatt vége, így a koránfekvőknek is belefér, de szerintem mindenkit úgy fel fog tuningolni ez az őrület, hogy továbblép másik buliba. Mi a Dirty Krime-ra fogunk nyomulni, Rawmatik kollégánkhoz. Addig is itt van még két klip a ráhangolódáshoz!

Faith No More/Boo-Yaa T.R.I.B.E. – Another Body Murdered

Teenage Fanclub/De La Soul – Fallin’

Ha nem volt elég ennyi, a teljes filmzenei album megtalálható YouTube-on. És ha hasonló rap-metál kollaborációs válogatásra vágytok, akkor a 2000-ben kiadott Loud Rocks kötelező! Egyébként ez már a harmadik Judgment Night megmozdulás lesz. Az előző kettőt kihagytam, most nem vétek ilyet magam ellen.

Judgement Night – Az ítélet éjszakája

Ha nem láttátok volna filmet, akkor a buliig azt is pótolhatjátok, ím egy kis ízelítő!

Ezt vágod?  Check The Rhime special party Veszprémben

ElőzőKövetkező

Szólj be!