Hírek

Funktasztikus kiakadt az AK26 Blöffjére

Giajjenno és Funktasztikus

Pár napja kibukott a legendás Funktasztikus az AK26 Blöff-jében elhangzott utalásra. Fel is hívta Giajjenno-t, hogy tisztázza, kinek is szól új számukban a Mr. Funk megszólítás.

Az AK26 Blöffjéről korábban itt már írtunk:

AK26 Blöff-je, vagy beef-je hallható az új videójukban?

Funktasztikus telefont ragadt és tárcsázta Giajjennot

Íme az eredeti poszt Funktasztikus oldalán, mely alatt heves vita tört ki a hallgatók közt, a darabokra szakított magyar rap színtér bizonyítékaként.

Sokan elkezdték fikázni az AK26-ot (Oldszkúl vs. Nyúszkúl), sokan Mr. Bustát, akinek valószínűsíthetően címezve lett a Blöff beefje (de lehet, hogy Lakatos Brendonnak) és páran figyelmeztették Funktasztikust, hogy az AK26 szám szövegét figyelve, nyilvánvalóan nem szólhat ellene a Blöff és feleslegesen száll be egykori Kamikazés rap pajtásának, az RTM főnökének és hajdani üdvöskéinek a belvitájába.

Funktasztikus: “Az AK26 az egyik legfelkapottabb pop-rap formáció kis hazánkban. Két tehetséges srác a Dunakanyarból. Decemberben szakítottak Bustával, ez az ő magánügyük, semmi közöm hozzá. Pár napja jelent meg “Blöff” című daluk, amiből idéznék pár sort.”

“Senki se tudja, hogy üres a tank, de előadod azt, hogy tied a bank. A művészneved az Mr. Funk, elhiszed a tied a legnagyobb rang”

“Gondoltam megkérdezem a szerzőt, Giajjennot. Felhívom és mondom neki: Aranyöcsém, sokan rám asszociálnak emiatt, sőt nekem is fura. Bár, mi még soha egy szót nem váltottunk egymással, de azért mond már meg drága báttyának, mi akar ez a pár sor lenni?”

Ezt vágod?  R.I.P. Hunderground Pub

“Azt nem tette, helyette annyit válaszolt hogy nem nekem szólnak a sorok (WTF?) és amúgy is Kamikaze “rajongó” volt anno… Amikor mondtam neki, hogy biztos örülnél te is, ha én is írnék egy választ, amiben amúgy a Giajjenno, azaz a Surányi Szulejmán nem te leszel, akkor “Csá, csá!” gyorsan elköszönt.”

Funktasztikus eredeti posztja

Nem lesz AK26 beef (legalábbis Funktól nem)

Egy kis ideig reménykedhettünk, hogy Funktasztikus-t megihleti a vita egy jó kis beef-re, hiszen mindenki várja az új zenéit, de 24 órán belül megoldódott a nézeteltérés az előadók közt. Nos minden jó, ha yo a vége. Funk következő posztjából megtudhattuk, hogy visszahívta őt Surány Szamurája és megbeszélték a dolgokat, így beef sem lesz nekik.

Funktasztikus az ezRAP-en és Budapesten

Úgyhogy Funktasztikus következő megmozdulásáig érjük be a magyar rap mesterének eddigi munkásságával, aki nem rég egy kínai éttermet rappelt szanaszét.

A címadó sztoriban szereplő rapperek már szerepeltek közös színtéren, erről cikket és videót itt találhattok:

Hat és fél percen át tolja a rapet Essemm, Fura Csé, az AK26, Awful éééss a Kamikaze, vagyis Mr. Busta és Funktasztikus

Funktasztikus pár éve a román rap terepen spanolt. Erről is olvashattok és fülelhettek oldalunkon!

Ezt vágod?  Snoop Dogg által producerelt Long Beach-i csajok és a g-funk zene

A borsodi rap sámán legközelebb 2018. február 23-án hallgatható meg élőben, Budapesten, az ELLÁTÓházban. Menjetek és szeressétek, mert ritka alkalom, hogy kiteszi a lábát vidéki elefántcsonttornyából.

ElőzőKövetkező

Szólj be!