Hírek

8 év után decemberben érkezik az új Ice Cube lemez

Ice Cube gangsta rapper

Sokak szerint Ice Cube az egykori N.W.A legjobb szöveggyárosa. Ebben nem szeretnénk állást foglalni, de az biztos, hogy az egyik legsikeresebb amerikai rapelőadó, akinek a filmes pályafutása is irigylésre méltó. Nem hiába került fel a neve 2017-ben a Hollywoodi hírességek sétányára is. Zenei produkciói az utóbbi időben háttérbe is szorultak a filmes szereplései miatt, de most úgy tűnik, hogy ismét a rapre összpontosít, hiszen december 7-én jelenik meg az új nagylemeze “Everythangs Corrupt” címmel.

2010 után új Ice Cube nagylemez

Az új lemezre 8 évet kellett várniuk a rajongóinak, Cube ugyanis 2010-ben (visszanézve a dátumot én is meglepődtem – a szerk.) jelentette meg utolsó nagylemezét, az I Am the West-et. Akkor az igazi gengszterrapet, és a klasszikus kalifornia, nyugati parti west coast rap hangzást szerette volna visszahozni a köztudatba. Néhányan biztos emlékeztek az I Rep That West című dalra és annak klipjére, amikor a régi idők vadnyugatára érkezik meg Ice Cube egy lowriderrel. Ha nem, ideje pótolni:

Véres kézben egy köteg 100 dolláros

A december 7-én megjelenő  Everythangs Corrupt albumnak a borítóját az Instagram oldalán osztotta meg a követőivel az előadó. A borítón egy véres kéz markol egy köteg száz dollárost, utalva arra, hogy a kétes pénzekhez sok esetben bizony vér is tapad.

Ice Cube - Everythangs Corrupt album cover

ElőzőKövetkező

Szólj be!