Hírek

Notorious B.I.G. édesanyja máig állítja, hogy a Los Angeles-i rendőrség is felelős a fia haláláért

Voletta Wallace - Notorious BIG édesanyja

Továbbra sem tudni, ki vagy kik voltak a 21 évvel ezelőtt lelőtt Notorious B.I.G. gyilkosai. 2010-ben, az akkor már öt éve húzódó bírósági perben a néhai rapsztár édesanyja azt próbálta bebizonyítani, hogy a Los Angeles-i rendőrség (LAPD) is felelős a gyilkosságért.

B.I.G. családja 5 millió dollárt követelt a várostól. A felperes szerint annak idején két rendőr szövetkezett Marion Suge Knighttal, a Death Row Records vezetőjével, majd ők maguk hajtották végre a gyilkosságot. A feltételezés nem tűnt alaptalannak, de döntő bizonyítékot nem találtak a tárgyalások alkalmával.

Az ügymenethez tartozik, hogy 2006-ban Notorious B.I.G. szülei már megnyertek egy 1,1 millió dolláros pert a város ellen, de az ítélet után kiderült, hogy a bizonyítási eljárás során olyan rendőrségi információk alapján döntött a bíróság, amelyekhez a család csak illegális módon juthatott hozzá, ezért az ítéletetet visszavonták.

A rapper elleni 1997-es merénylet körülményeit így lehet, hogy már örökké homály fedi, a Los Angeles-i bíróság ugyanis 2010-ben megszüntette a pert.

Voletta Wallace, Notorious B.I.G. édesanyja máig állítja, hogy a Los Angeles-i rendőrségnél meg van minden információ arról, hogy ki, vagy kik ölték meg a fiát, de eltusolták az ügyet.

Ezt vágod?  Hosszú küzdelem után örök álomba szenderült Paja-G
ElőzőKövetkező

Szólj be!