Sport

Izgalmas mérkőzésen verte a Budapest Wolves a Győr Sharks csapatát

A Budapest Wolves meghívására kilátogattam a hétvégén a Győr Sharks elleni mérkőzésükre. Az összecsapás helyszíne az Angyalföldi Sportközpont volt. A két csapat a HFL bajnokság utolsó alapszakasz mérkőzéséhez érkezett. Igen érdekes mérkőzésre lehetett számítani, mert mindkét csapat számára csak a győzelem volt elfogadható ahhoz, hogy továbblépjenek az alapszakaszból.

A mérkőzés feléig simán vezetett a Budapest Wolves

Természetesen a srácok mindent meg is tettek annak érdekében az Angyalföldi Sportközpont pályáján, hogy a mai meccs után ők örülhessenek. A Győr Sharks támadó alakulata indította el a mérkőzést. Az első két negyedben a Farkasok 22:7-ra szépen fel is húzták magukat az eredménykijelző táblán.

Aztán valami történhetett a farkas falkával a szünetben, mert  hibát-hibára kezdtek halmozni, amit a győri cápák szépen ki is használtak. A Wolves-on a közönség buzdítása sem igazán segített, így a harmadik negyed elején 22:28-re változott az állás a vendégek javára.

Végül izgalmakkal teli mérkőzést láthattak a nézők

Szerencsére nem sokáig tartott a Budapest Wolves eszméletlensége a pályán, mert a first down-oknak, és egy touchdown-nak köszönhetően 1 ponttal sikerült megelőzniük a győrieket, így az eredmény 29:28-re módosult a javukra. De a Sharks sem nézte tétlenül ezt az egészet, és így egy igen izgalmas meccs kerekedett. Ennek eredményeképpen a 3. negyed végére 36:36-ra módosult az állás. A két csapat fej-fej mellett haladt.

Ezt vágod?  Elkészült az első előzetes az ESPN és a Netflix által készített Michael Jordan doku sorozathoz

A negyedik negyed elején 43:36-ra módosult az eredmény a Farkasok javára. A vendégek ettől függetlenül nem adták fel a mérkőzést, egy touchdown után már ismét ők vezettek. Viszont erre a Farkasok is válaszoltak egy remek drive-al, és egy szép touchdown-nal, így 49:44 lett a meccs kimenetele. A negyedik játékmenet vége előtt aztán a Farkasok megadták a végső döfést a vendégeknek, egy két extra pontos touchdown-nal az összecsapás eredménye 57:44-re módosult, majd ez maradt már a végeredmény is.

Végül meg lett a playoff a Budapest Wolves-nak

Mindent összevetve egy igazán élménnyel teli meccset kaptunk a Budapest Wolves-tól és a Győr Sharks-tól. Vereségükkel a Cápák elbúcsúztak a folytatástól. A győzelem pedig reményt adott arra, hogy a Farkasok bejussanak a rájátszásba, de ehhez szükséges volt, hogy a Budapest Cowbell idegenben nyerjen a Dunaújváros Gorillaz-al való összecsapáson. Ez így is történt, így a Budapest Wolves bejutott a rájátszásba.

ElőzőKövetkező

Szólj be!