Film, Sport

Elkészült az első előzetes az ESPN és a Netflix által készített Michael Jordan doku sorozathoz

Michael Jordan Chicago Bulls

Az ESPN sportcsatorna és a Netflix közös dokumentum sorozata, a “The Last Dance” a legendás amerikai kosárlabdázó, Michael Jordan utolsó Chicago Bulls-os szezonját dolgozza fel. A szinopszis szerint a 10 részes sorozat az 1997/1998-as NBA szezonba repíti vissza a nézőket. Ekkor már minden idők egyik legjobb kosárlabdázójaként tartották számon Jordant, aki a szezon végén a 6. NBA-s bajnoki címének örülhetett nyolc év alatt.

Kosarasoknak kötelező doku sorozat lesz az már biztos, hiszen a hírek szerint több, mint 500 óra olyan felvétel került felhasználásra, amik eddig kiadatlanok voltak a Chicago Bulls 1997/1998-as szezonja kapcsán. Ennek köszönhetően szinte végigkövethetjük a csapat egész szezonját, telis-tele kulisszák mögötti felvételekkel, amik eddig archív videókként bújtak meg egy raktárban.

Természetesen nem csak Michael Jordan mesél a történetekről, interjúk készültek a legendás csapat további legendás tagjaival, így megszólal Scottie Pippen, Steve Kerr, a “Féreg”, Dennis Rodman és többek között a csapat edzője, Phil Jackson is. Az előzetes alapján eddig el nem mondott törénetekre is fény derül.

A rossz hír, hogy a 2019-es premiert egyelőre az ESPN és a Netflix elhalasztotta, várhatóan csak 2020-ban kerül a sorozat publikálásra. A jelen állás szerint először az amerikai ESPN sportcsatornán fogják vetíteni, majd ezután kerül be a Netflix adatbázisába.

Ezt vágod?  Vin Diesel készíti el a Miami Vice klasszikus tévésorozat modern változatát
ElőzőKövetkező

Szólj be!