Film

A 2Pac mozifilm végre megjelenik

The untold story of Tupac Shakur - All Eyez On Me movie

A 2Pac életéről szóló mozifilmről tavaly már olvashattatok oldalunkon, akkor még csak találgatni lehetett a premier dátumát. Most már viszont biztos: június 16-a!

2Pac az, akit tényleg nem kell bemutatni senkinek. Lemezei rengeteg előadót inspiráltak, majd tragikus halálhíre 1996-ban az egész világot lesújtotta. A Harvard Egyetemen 2003 óta tananyag a 2Pac életmű, Georgiában művészeti központot neveztek el róla, Németországban szobrot állítottak az emlékére, és a Tupac: Resurrection című, 2003-as dokumentumfilmet Oscar-díjra jelölték. Tehát csodálatos örökséget hagyott hátra a világnak.

Tupac Shakur - Demetrius Shipp Jr.
Te felismered az igazi 2Pac-et? Segítünk! Balra Tupac Shakur, jobbra az őt játszó Demetrius Shipp Jr.

2Pac születésnapján lesz az All Eyez On Me premierje

Az All Eyez On Me című mozifilm bemutatója június 16-án lesz Amerikában, ami azért különleges dátum, mert Tupac Shakur akkor ünnepelné negyvenhatodik születésnapját. A filmről bővebben a tavalyi cikkemben olvashattok; anno úgy volt, hogy 2016-ban kerül a mozikba. Azóta négy hivatalos előzetes jelent meg a film kapcsán (a másodikról itt írtunk), valamint a rajongók nagy örömére egy ötperces összeállítás is kikerült a világhálóra. Ezek alapján egyértelművé válik, hogy Demetrius Shipp Jr. nagyon tehetséges színész, és kiváló érzékkel alakítja 2Pac-ot.

Ezt vágod?  Érkezik a budapesti underground hip-hop közeget bemutató dokumentumfilm

All Eyez On Me negyedik filmelőzetes

A nemrég megjelent ötperces összeállítás

Remélhetőleg hazánkba is eljut valamilyen formában a film, ha mozikba nem is, bízom benne, hogy DVD és Blu-Ray lemezen igen.

ElőzőKövetkező

Szólj be!