Videó

Megérkezett a 2Pac életrajzi mozifilm második előzetese

All Eyez On Me mozifilm - Tupac Shakur

1996.09.13. az a dátum, ami a 90-es években felrázta a hip-hop közéletet, ez pedig nem más, mint Tupac halála. Nem kell nagy matekosnak lenni ahhoz, hogy kiszámítsuk, hogy a 20 éves évfordulója volt ennek a szomorú eseménynek. Szerencsére minden rosszban van valami jó, megérkezett az All Eyez On Me mozifilm újabb előzetese.

Valószínűleg a Straight Outta Compton film sikerei után elmaradhatatlan volt egy Tupac film, ami kifejezetten ígéretesnek tűnik az előzetesek alapján. Demetrius Shipp Jr. megszólalásig úgy néz ki, mint Pac akkor. A srácnak ez csak a második szereplése lesz, de nem lennék meglepve, ha ezzel fellendülne a karrierje. A filmben Biggie Smalls is feltűnik, akit az a Jamal Woolard játszik, aki a 2009-es Notorious című filmben játszotta el Big Poppa szerepét. Az All Eyez On Me moziról egyébként korábban itt írtunk az első trailer megjelenése után.

A második bemutatóban rengeteg szívszorító jelenet látható, amiből észrevehető, hogy nem egy könnyen emészthető filmre kell készülni, amikor a kezünkbe kapjuk a popcornt és leülünk a mozivászon/TV elé.

Sajnos pontos megjelenési dátum továbbra sincs, de ahogy korábban írtuk, még idénre tervezik a megjelenést, reméljük, nem haboznak sokáig a film készítői.

Ezt vágod?  Mikee Mykanic trapben nyomul

All Eyez On Me Trailer 2

ElőzőKövetkező

Szólj be!