Sport

Ilyen, amikor Eminem nyitja meg Detroit új arénáját

Eminem Detroit Pistons NBA Little Caesars Arena megnyitó

Eminem egyik legstílusosabb szokása, hogy elviszi a show-t. Nem lehet mit tenni, ez a pali már csak ilyen. Jay-Z Renegade című száma óta tudjuk, hogy kockázatos behívni Eminemet a produkcióba, mert ugyan biztos, hogy neve lesz a produktumnak, de benne van a pakliban, hogy Em strófája közben a hallgató rácsap az asztalra vagy felugrik a székből örömében, míg a házigazdáé ehhez képest feledésbe merül.

Rengeteg videó kering a YouTube-on arról, hogy amikor 50 Cent, Drake vagy mondjuk Rihanna koncertjén megjelenik Eminem a „semmiből”, mindenki eszét vesztve sikítozik. Eminem egy karakter. Snoop Dogg ki is jelentette, hogy ő bizony köszöni, de nem kér Eminem közreműködéséből, neki nem hiányzik, hogy ellopják a show-ját.

Viszont ha Detroitról van szó, Eminemmel nem lehet mellélőni, ez az energia, amivel elviszi mások show-it, ha szülővárosáról van szó, összpontosul és robban. Detroit új sportcsarnokot kapott, a Little Caesars Arenában ugyan már tartottak meccseket, azonban Detroit kosárcsapata, a Detroit Pistons október 18-án kezdte a 2017/18-as NBA szezonját, immáron az új stadionban. Ebből az apropóból hívták meg Eminemet is, aki a Lose Yourself akkordjai közben 8:23-nál egyszercsak beköszön, hogy „Detroit!”.

Ezt vágod?  Shanghai-ban mutatta meg legjobb trükkjeit a Vans deszkás csapata

A videón látszik/hallatszik, hogy egy pillanatra megfagy a levegő, majd ahogy kikerül a kivetítőre Em, egyszerűen megőrül a közönség tőle. Vérfagyasztó pillanat, amikor leesik mindenkinek, hogy Marshall Mathers szólt a mikrofonba, köszöntve és méltatva a Pistons csapatát, a tőle megszokott erővel és lelkesedéssel konferálta fel őket az új stadionban. A kommentátor még be is mondja ezután, hogy „Ez Eminemmel teljes.”

Ezek a pillanatok megmutatták, hogy a lokálpatriotizmust a szó jó értelmében is meg lehet élni. Ráadásul még 102-90-re le is győzte a Pistons aznap este a Charlotte Hornets csapatát. A Little Caesars Arenát a Pistons az NHL-ből ismert Red Wings jéghokicsapattal fogja megosztani, valamint többek között UFC meccsek otthona is lesz.

ElőzőKövetkező

Szólj be!