Hírek

Nem bírta, mégis megrázta apja halála Eminemet

Eminem apja

67 éves korában meghalt Eminem édesapja, Marshall Bruce Mathers. Em és édesapja között sosem volt jó a kapcsolat, de az amerikai TMZ szerint a rappert nagyon megviselte, hogy többé nem láthatja már őt.

Az apja után Marshall Bruce Mathers III. néven anyakönyvezett Eminem több interjúban megjegyezte korábban, hogy apjával nincs jóban, és nem is tartja sokra. Leginkább rossz érzéssel gondol rá. A berobbanó, Dr. Dre által producerelt My Name Is című dalában (a Slim Shady LP 20. évfordulós kiadásáról itt írtunk) is szánt 1-1 sort a szüleinek, abban annyit kért, hogy ha látják az apját, mondják meg neki, hogy az álmában elvágta a torkát. Durva!

Bár azt hinnénk, hogy Eminem a Marshall család fekete báránya, de apja bizonyos értelemben nagyon rávert. 22 évesen vette feleségül Em édesanyját, az akkor még csak 15 éves Debbie-t. Később elváltak és Eminem egyedül maradt a drog problémákkal alkoholizmussal küzdő édesanyjával. Apja lemondott róla, nem látogatta és Kaliforniába költözött, ahol született még két gyermeke, Michael és Sarah, de őket is elhagyta.

Ezt vágod?  Ilyen, amikor Eminem nyitja meg Detroit új arénáját
ElőzőKövetkező

Szólj be!