Esemény

Factory Fesztivál – Tízedjére is dübörög a miskolci gyár

X. Factory Fesztivál Miskolc

BAZ Megye otthona olyan tehetséges rappereknek, mint Funktasztikus, vagy a Propeller Rekordz, az Ultimate Chawoke és a 3531 tagjai. A megyeszékhely hazája a Factory Fesztiválnak, ami idén tízedik alkalommal kerül megrendezésre és főként a rapzenét prezentálja közönsége felé.

Az előbb felsorolt borsodi tehetségek mellett az ország különböző tájairól jönnek a fellépők: Antal&Day, BSW, Mocskos Márka, Siska Finuccsi, Hírwevők, Bankos, Killakikitt, Mykee Mykanic, Essemm, NKS, és Nick Name meg Fakapoe közös projektje, a PoeNick (róluk itt olvashattok). Szóval Budapest ugyanúgy képviseli magát a két napos rendezvényen, mint Szeged, vagy Debrecen.

A régi vasgyárban az elektronikus zene szerelmesei is örülhetnek DJ Budainak vagy Sterbinszkynek, de rapfanok ne ijedjetek meg, nem muszáj hányingert kapnotok, mert egyszerre négy helyszínen fut a buli: nagy színpad, hip hop színpad, garden, pince; tehát folyamatosan lesz rap is!

Akik élőzenés rapet akarnak, azok is jól járnak, mert Márkypapa új együttese, a Ghetto Funk bemutatkozó fellépése itt fog zajlani, és a veterán Ganxsta Zolee is odateszi a Kartellel.

Augusztus 12 és 13: két nap, húsz rapkoncert!

További információkért nézzétek meg a Factory Fesztivál weboldalát vagy Facebook lapját.

Ezt vágod?  Újra Budapesten a Los Angeles-i Delinquent Habits
ElőzőKövetkező

Szólj be!