Videó

Break táncosok előtt tiszteleg a Földalatti Mozgalom

Földalatti Mozgalom

A hét fős csapat ezúttal Pappa közreműködésével pirított oda, az eredmény ízletes.

Földalatti Mozgalom gyorstalpaló

A Földalatti Mozgalom 2016 augusztusában jutott be a hazai underground szcénába, „Szárnyalunk Szabadon” című klipes dalával. Két hónap sem telt el, máris érezhető volt a fejlődés; jött az „Ébredj”, melyben baromi erős flow-val rappelték el véleményüket a politikai hatalomról.

Ezt követően további klipek és dalok érkeztek tőlük, bizonyítva Menfis sorait a „Beton”-ból:

„Hét MC-ből mind a hét megbassza az alapokat.”

Ez külön-külön is játszik náluk, többen készítettek szólódalokat. Favoritom az öniróniával telített „Lil’ Beef” Lil’ Bítől, s Gyöngy egyikéről korábban írtunk is. Na, de most nézzük a legfrissebb FM produkciót!

Földalatti Mozgalom feat. Pappa – BBoy

Videóklip 4K minőségben

Eddig is leszarták az újhullámos rapet, de ez a dal múltidézésből még jobb! Old school hangzással tisztelegnek a B-Boyok előtt. A Break The Rules verseny biztosította számukra a belső helyszínt, de a szabadban készült forgatási képek is hangulatosak. Ráadásul mindez 4K minőségben is élvezhető (a Full HD-nál magasabb felbontású, részletes képi világ). Cameo szerepben Kilo mutatja, mennyire szereti a sört meg a break-et, és drónos felvételeket is láthatunk.

Ezt vágod?  A Földalatti Mozgalmas Gyöngy sok mindent látott már

Pappa készítette a zenei alapot, és közreműködést is vállalt

A közreműködő Pappa már régebben is odapakolta a rímeket a Weszélyes Elemekkel közös dalaival (pl.: Csibész kutyák), az LCN-nel (Hol van az Isten?) és szólóban (Még érzem) … most is rutinból teszi ezt.

Leginkább azzal fogott meg az FM hét mesterlövésze, hogy nem azonos településen élnek, korkülönbség is van köztük, mégis olyan összhang érződik dalaikból és klipjeikből, ami sokszor még duóknál sem tapasztalható. Így tovább!

Haklik Tamás

ElőzőKövetkező

Szólj be!