Hírek

Lil Uzi esete Kanye West-tel a ruhaboltban

Lil Uzi Vert és Kanye West shoppingolás közben

Lil Uzi Vert január végén tett ki egy képet Instagramra, amin Kanye West-tel látható ruhavásárlás közben. Mindkettőjüket úgy ismerhetjük, mint akik előszeretettel kísérleteznek megjelenés és divat terén, ezért a 60. Grammy-díjátadón meg is kérte az MTV stábja, hogy meséljen erről egy keveset, mire Uzi meglepően azt nyilatkozta, hogy:

Kanye West a családját swaggeli ki

„Kanye sosem magára gondol, mindent a családjának vett a boltban. Ez fura. Azt mondta, hogy ő már nem is agyal az öltözködésen, inkább a családját swaggeli ki.”

Nem is Kanye West lenne, ha nem hökkentené meg a rajongóit mindig valamivel.

Lil Uzi Vert & Marilyn Manson közös projektben?

Lil Uzi Vert egyébként nemrég konkrétan gáznak nevezte a 30-asokat, úgyhogy leginkább azért ment a Grammyre, hogy az „öregekkel” találkozzon, akivel még személyesen nem tudott. Elterjedt az a pletyka, hogy Marilyn Mansonnal is csinál közös projektet a 23 éves rapper, aki erre sejtelmesen mosolygott csak és azt mondta:

„Nem tudom… rengeteg gomba kéne hozzá.”

Érdekes kollab lenne pedig Uzi Mansonnal, mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy mivel rukkol elő idén a philadelphiai trap MC, akinek hivatalos debütalbuma tavaly nyáron jelent meg „Luv Is Rage 2” címmel.

Ezt vágod?  Underground rapper szerelme van az X-Faktor döntős Tamáska Gabinak

Legutóbbi klipjét decemberben hozta ki, ez a Nicki Minaj-zsal közös „The Way Life Goes” remixe.

Lil Uzi Vert feat. Nicki Minaj – The way life goes (Remix)

ElőzőKövetkező

Szólj be!