Hírek

Curtis bevonul, Majka szurkol

Curtis - újpesti rapper

Curtis igazi katonaként csatába vonul, hogy megküzdjön a kokainnal.

Az Újpest FC csatárából az ország egyik legismertebb rapperré avanzsált Széki Attila 2019-ben meglépte azt az okos döntést, hogy elvonókúrába kezd. A médiából már szinte mindenki tudja, hogy drogfüggővé vált. A tényt – amit immár maga Curtis is annak vall – tavaly Majka osztotta meg közönségével egy koncert alkalmával, majd hirtelen országos hírverés lett a dologból.

Curtis nemrég a következő bejegyzést osztotta meg Insta és Facebook oldalán:

“Kedves ismerősök és rajongók! Sajnos idő kellett ahhoz, hogy belássam a betegségem… Bocsánatot kérek mindenkitől mindenért!!! Ezen a héten befekszem egy rehabilitációs központba, hogy újra az igazi Curtist kapjátok (a januári fellépéseket, holnap lemondom). UI: Szeretlek Petike és mindenben igazad volt❤”

Majka így reagált a Facebook-on:

„Én is szeretlek Testvérem! Sok sikert!!!♥”

Anno a kommentszekciók élharcosainak egy része jól felépített marketingfogásként tekintett a történtekre, de olyanok is voltak, akik Majkát emiatt vamzernek bélyegezték meg, mintha nem akarnák benne észrevenni a tenni akarást. Ez a tenni akarás Curtis életében most érett be.

Kívánjuk neki a legjobbakat, mert tudjuk, hogy ez egy nagyon komoly szenvedélybetegség. Azt is tudjuk, hogy ezt a betegséget nem egy embertársától kapta el a metrón, hanem a kíváncsiság és az új élmények keresése vezette idáig – de nem ítélkezünk. Tudjuk, hogy ettől megszabadulni olyasmi lehet, mintha egyik pillanatról a másikra el kellene dobnod a szerelmedet. Nem lesz könnyű, de ha igazán akarod, meggyógyulsz Curtis!

Most pedig nosztalgiázzunk egyet Curtis egyik legismertebb dalával, amelyben Lupo (akinek érkezhetnének már az újabb cuccai, amiről korábban beszélt) és Pappa (aki a közelmúltban a breakesekről rappelt) is feltűnik!

ElőzőKövetkező

Szólj be!