Videó

Razo összehozta az év legjobb hazai gengszterrap klipjét

Hibrid Wes Gotti Wanted Razo Escobar

A Wanted rapduóval ismertté vált Razo, most Hibrid, Escobar, és Wes Gotti közreműködésével alkotott újat. Ez az Omerta!

Idén májustól igazán aktív korszak indult Razo életében. Az Érzem, hogy figyelsz, a Gondolat ereje és az “Egyszer eltűnök…” lírai dalok után ismét a kemény gangsta rap cuccok érkeznek tőle. Az augusztusban publikált „Kinyíltak a kapuk”-at ebben a hónapban az „Omerta” követte. Razo hozza a tőle elvárt fílinget a Buckbeatz zenére. Hibrid flow-ja különösen odaver, Tech N9ne hatását érzem rajta – biztosan szereti a pomázi beatmester. Escobar szerintem felülmúlja összes eddigi rapszövegét, Wes Gotti szintén.

Wanted Razo, Hibrid, Escobar és Wes Gotti – Omerta

A Hőna Dávid (HD Pictures) által készített klip legfőbb erőssége a horrorisztikus, sötét képi világ. Razo mögött néha megjelenik az ördög, végül a négy rapper néhány cimborája társaságában gödröt készít egy árulónak. Az operatőri munka csillagos ötös!

A sminkelés a ’95-ös Dead Presidents (itthoni forgalomban Halott pénz) című filmet juttatja eszembe. Ugyanilyen fekete-fehérre mázolt arccal mennek bankot rabolni a sztori fő karakterei a filmben, mint ahogyan Razo és barátai rímelnek a klipben. Nagyon durva ábrázatot kölcsönöz nekik ez az arcfestés. Hatásos.

Ezt vágod?  Keak Da Sneak és E-40 klasszik west coast drift klipben főnökösködnek

Egy képkocka a hazánkban méltánytalanul kevésbé ismert Dead Presidents című filmdrámából

Ne feledkezzünk meg a tavaly elhunyt Paja G „A rap nekem kiút” című daláról sem, amihez idén augusztusban jelent meg videó. A dal elsőként a „Göröngyös utakon” címet viselő, 2015-ös Wanted nagylemezen volt hallható.

Wanted Paja-G – A rap nekem kiút

ElőzőKövetkező

Szólj be!