Hírek

Hosszú küzdelem után örök álomba szenderült Paja-G

Elhunyt Paja-G

Ma reggel érkezett a hír, hogy az éjjel folyamán 27 éves korában elhunyt Jeccsmenik Pál, alias Paja-G, a Wanted gengszterrap csapat rappere.

Paja 2014 óta küzdött a rákkal, amit nem sokkal a Tököli börtönből való szabadulása után (ahova fura körülmények között, a Mr. Bustával való Westendes konfliktus után került be – állítólag Mr. Busta hívta rá a rendőröket) diagnosztizáltak nála. Az előadó eldöntötte, hogy sose fogja feladni a harcot és a többi hasonló sorsú embernek is erőt próbál adni kitartásával és dalaival. 2014. december 24-én, Karácsonykor debütált a YouTube-on a Wanted “Harc A Rák Ellen” című dalának videója, ekkor vált világossá a rajongók számára, hogy nagy a baj. Ugyanis Paja kemoterápia kezelése közben készült a videó.

Wanted Paja-G & Razo Papa – Harc A Rák Ellen

Az utolsó esély

2015. őszén új Wanted dalok láttak napvilágot, és Paja-G is jelentkezett egy szóló street videóval, “Élet vagy halál” címmel, ami most már tudjuk, hogy az utolsó Paja videó.

A rajongók számára úgy tűnhetett, hogy Paja-G felépülhet, majd idén tavasszal a Facebookon már a következőt írta:

Ezt vágod?  Rocko 10 millió dollárra pereli Future-t

Sziasztok!

Ez most egy fontos levél nektek! Aki eddig követett engem,illetve a csapatomat,az tudja hogy egy elég komoly harcot vívok a rákkal, azért hogy életben maradjak,idestova két éve alkalmaznak rajtam kemoterápiát,ami folyamatosan roncsol és nincs előrelépés a gyógyulás felé,már nehezen bírom a kezeléseket.. Van viszont Nyíregyházán egy kezelés,amit sokan úgy emlegetnek hogy “Az utolsó esély”… ez a kezelés illetve műtét 4 millió Ft-ba kerül! Arra szeretnélek titeket kérni,amennyiben van rá mód, támogassatok ebben a harcban ti is! Minden egyes pólót ,illetve ruhát,CD-ét ha megvesztek akkor ti is löktök egyet rajtam az egészség felé. Aki úgy gondolja,bankon keresztül is tud utalni. 

Minden segítséget és megosztást is előre is köszönök,remélem hamarosan együtt nevetünk ezen az egészen!

Paja G…

Rap egy rapper emlékéért

“Az utolsó esélyre” gyűjtés reményében jótékonysági koncert is szervezés alá került a Kitörés Rádió által “Rap egy Rapperért” címmel, ahol a Wanted és barátaik, valamint csatlakozó rapperek és csapatok lépnek fel, mint például a Killakikitt. A koncert időpontja a mai este. Helyszíne a Dürer-kert. Csak a cél változott.

Ezt vágod?  Ganxsta Zolee így búcsúzott legjobb barátjától

Az esemény Facebook oldalán a szervezők pár órája közölték a rajongókkal a szomorú hírt, hogy

Ma, 2016. július 16-án távozott Paja G az élők sorából…

de jelezték, hogy a rendezvény meg lesz tartva, a bevételt imár nem Paja felépülésére gyűjtik, hanem a rapper családja kapja meg. Mindenkit várnak, aki le szeretné róni a tiszteletét, vagy emlékezni vágyna a dalok által az utolsó pillanatig küzdő Pajára.

Az ezRAP! csapata ezúton kíván őszinte részvétet Jeccsmenik Pál családjának és szeretteinek. Nyugodj Békében Paja-G!

ElőzőKövetkező

Szólj be!