Videó

Razo – Szabadon, aktívan és bölcsen

Razo Papa - Paja-G Rest In Peace graffiti Filatorigát

Wanted, mi lesz veled? Fogalmazódhatott meg a kérdés a duóért rajongókban, miután Paja G elhunyt, Razo pedig börtönben ült. Most már viszont biztos, hogy a Wanted egyszemélyben, Razo rapjeinek köszönhetően tovább él.

Anno mi is beszámoltunk a szomorú hírről, hogy Paja-G 2016. július 16-án életét vesztette. Razo éppen börtönben volt, decemberben szabadult, és minden rajongó várta a pillanatot, hogy újabb dal készüljön. Idén májusban eljött ez a pillanat.

Ismert arcok a Paja-G emlékére készült dal klipjében

Megkaptuk az „Érzem, hogy figyelsz!!!” című dalt, mely Paja emlékére készült C2SH kiváló zenéjével és refrénjével. Feltehetően nem létezik olyan hallgató, akiből nem vált ki érzéseket a szomorkás, mély vonósok, az egyszerű, de kellemes zongorajáték és Razo őszinte szövege. Nem tudok belőle egy sort sem kiragadni, mert minden sora üt. Razo „Bűnös környék” című szólódalát is nagyon bírtam a „Göröngyös utakon” albumról, aztán azt hittem, nem tudja felülmúlni. Tévedtem.

A kőkemény gengszterrap dalt ezzel a lírai muzsikával überelte. C2SH neve meg eddig nem volt ismerős számomra, aztán rákerestem a YouTube csatornájára. Igazán tehetséges R’n’B énekesről van szó, akinek Hibriddel is van közös dala. A klip érdekessége, hogy Hibrid (neki köszönhetjük a dal masterét), Escobar és a „Tovább kell menned” baromi jó refrénjét éneklő – anno a Fekete vonattal népszerűvé vált – Beat is szerepel benne; részben egy megemlékezésen forgott a videó. Láthatjuk még a régi Wanted klipekből ismerős nehézfiút, ezúttal nagy fekete verda helyett kerekesszékben – nem tudom, mi történhetett vele, de mielőbbi felépülést neki. Zárásképpen egy régi felvételt kapunk Paja-G-ről. Hatásos.

Ezt vágod?  Itt az új Hibrid videóklip Imir és White közreműködésével: Rohanunk

Wanted Razo km. C2SH – Érzem, hogy figyelsz!!! (Paja-G emlékére)

Motiváció Wanted módra

Május végén újabb klippel jelentkezett Razo. A „Gondolat ereje” ismét mély tartalmú produkció, szintén Hibrid hangmérnöki munkájával, de Wiz Beats zenéjével. Végig az volt az érzésem a dal hallgatása közben, hogy Paja „Nem adom fel” mentalitását viszi tovább, több mondanivalóval, finomítva. Egyébként annak a trekknek is Wiz Beats készítette a zenéjét, és még legalább fél tucat Wanted beat bizonyítja a srác kreativitását. Ez a klip is Paja szavaival zárul. Tehát a Wanted volt, van, lesz!

Wanted Razo – Gondolat ereje

ElőzőKövetkező

Szólj be!