Videó

Szikrával készített beat-et Tibbah & Rizkay

Szikra beatmaking

A Bloose Broavaz két tagja, Tibbah és Rizkay már korábban elkezdték a beatmaking sorozatot, aminek tulajdonképpen a lényege, hogy csinálnak ketten egy alapot és mindig különböző MC-k forgatják rá a szavaikat és még egy low budget klipet is kap az örömzenélés.

Ez a 9. rész mégis kicsit rendhagyóbb, ezért döntöttem úgy, hogy írok róla. Az első dolog, ami feltűnik (aki ismeri Szikra-t, annak már a cím alapján), hogy egy hölgyről van szó, aki egyébként nem először ragad mikrofont.

A zene hangvitele kicsit poposabb, éneklős refrén és az alapban is minden megvan, ami egy poprap számhoz csak kell. Ettől függetlenül van vele kapcsolatban egy olyan reményem, hogy nem csak ilyen számok fognak születni a részéről, mert a rapelési technikájából és a mikrofon mögötti mimikájából egyértelműen feltűnik, hogy egy tökös csajról beszélünk, még akkor is, ha egy kicsit paradoxon ez a kijelentés.

Mindenképpen ajánlom legalább egyszeri hallgatásra, de akár többszörire is, ha éppen nem egy világmegváltó, szövegcentrikus dallal szeretnénk feldobni a napunkat.

Ezt vágod?  Új videó Compton AV-tól: Let Em Hate
ElőzőKövetkező

Szólj be!