Zene

Női ruhában pózol Young Thug új mixtape borítóján

Young Thug - Jeffery mixtape

Young Thug nem sokak kedvence, ám vitathatatlan, hogy stílusa egyedülálló a műfajban és nagyon jól tudja, hogy kell felkavarni az álló vizet, ha arról van szó, hogy relevánsnak kell maradni akkor is, amikor épp nincs olyan trekk, amit ki lehetne dobni.

Ez ismét bebizonyosodott, ugyanis a „Jeffery” című mixtape borítóján egy női dresszben látható Thugga, ami kicsit felidézi a „Barter 6” című albumot, amin anyaszült meztelenül volt a borítón.

Young Thug vagy ha úgy tetszik, Jeffery saját bevallása szerint a bálványairól nevezte el a számokat, így van „Guwop”, „Kanye West” és „RiRi” című szám is az albumon, de hogy ne csak a zenei téren foglalatoskodókból említsünk, van „Floyd Maywheather”, de még „Harambe”című trekk is.

Az alapokért többnyire TM88 a felelős, de besegített Wheezy és Cassius Jay is. A közreműködők listája már kicsit nagyobb, szerepel rajta Gucci Mane, Travi$ Scott, Quavo a Migos-ból (Apropó, hallottad már a Migos 3 Way című EP-jét?), Duke és még sorolhatnám.

Kifejezetten felpezsdítő album, aki nem a mondanivalóra megy, szereti az ilyesféle zenéket és ezekre lötyögni, annak mindenképpen ajánlatos!

Ezt vágod?  Mixtape a hétre: Smoke DZA - George Kush: Da Button

ElőzőKövetkező

Szólj be!