Esemény

Buliajánló: VácMyLife Színpad a XXIV. Váci Világi Vigalomban

A VácMyLife másodjára kapja meg a lehetőséget, hogy saját színpadján, saját line-up-al szórakoztassa a Vácra látogatókat és ezúttal sem okoz csalódást a fiatalabb korosztálynak és a stílus kedvelőinek.

A VML nem titkoltan szereti feldobni a nem túl buzgó váci közéletet a fiatalok javára hip-hop bulikkal. A nevükhöz fűződik a korai AK26 fellépés, amit később további, azóta RTM tagok követtek, El Bago és a New Generation. Nem elhanyagolható a tavalyi vigalmi fellépők között a DSP, majd még ugyanezen nyár folytatásaként egy buli, ahol a Faktor Labor és Nick Name is tiszteletét tette. Szeptemberben elhívták Funktasztikust, majd tavasszal a Mulató Aztékokat és mondhatni állandó, helyi fellépőjük Bloo Blasco is jelen volt a szintén állandó DJ mellett, aki a Karcosok Klubjából ismert DJ Span.

Ez idén sem lesz másképp, Bloo ismét jelenlétét teszi a VML színpadon, ami immár a Duna-partján helyezkedik el. Őt követi Funktasztikus, aki már másodszor látogat el a Dunakanyar szívébe. Az üresjáratokban újfent DJ Span szórakoztatja a közönséget. Ám nem csak a rapkedvelők örülhetnek, hanem a rock rajongók is, hiszen fellép még a Rocken Dogs és az Acoustic Rock Jam is.

Ezt vágod?  Rah Digga - A Flipmode Squad női MC-je Budapesten

A Facebook esemény ITT megtekinthető.

A szervezők sok szeretettel várnak mindenkit, reménykedjünk együtt a sikerükben.

Addig is itt van a bulin a hip-hopot képviselők legújabb trekkjei:

Funktasztikus: Északi Prófécia

Bloo Blasco – Refrén Nélkül (erről itt írtunk)

ElőzőKövetkező

Szólj be!