Hírek

ASAP Rocky Svédországban három haverjával rugdosott egy földön fekvő srácot

Letartóztatták ASAP Rocky-t Stockholmban

A Svédországban koncertező A$AP Rocky-nak egy vitája a bunyóig fajult vasárnap este a svéd fővárosban, adta hírül a TMZ. Pár nap múlva letartóztatták a rappert.

A rapper és haverjai egy stockholmi étteremben vacsoráztak, amikor két fiatal férfi odament hozzájuk és azt állították, hogy Rocky eltörte a fejhallgatójukat. Később az ASAP Mob tagja (akikről korábban itt írtunk), A$AP Rocky-t követte a két férfi. A TMZ szerint ekkor a rapper kiabálva felszólította őket, hogy hagyják abba a követésüket, különben a rendőrséghez fordul. Ezután egy nő is megjelent, aki azt állította, hogy a férifak fogdosták őt. Ekkor a rapper és haverjai verekedni kezdtek a két helyi “gangstával”.

A bunyóról egy telefonos felvételt is megosztott a TMZ. Ez alapján árnyaltabb a kép. A két helyi gangsta igazából két helyi tinédzser volt. Az egyiket ASAP Rocky megfogta és eldobta. Az érdekessebb, hogy miután a földre került a srác, a rapper három haverjával együtt ütni és rúgdosni kezdte a földön fekvőt. Bár az előzmények egyelőre nem teljes mértékben ismertek, de az biztos, hogy a bunyó kimondatlan szabályait nem igen ismeri az A$AP csapat.

Ezt vágod?  Gyilkosság történt Nipsey Hussle temetésén

Letartóztatás lett a vége

A videó kikerülése után a svéd hatóság letartóztatta A$AP Rocky-t. A rapper állítása szerint a két fiatal drog hatása alatt állhatott, és védekezésként a hatóság figyelmébe ajánlotta a saját Instagram oldalára feltöltött videóját, amit megnézve szerinte kiderül, hogy nem ő a hunyó az ügyben.

ElőzőKövetkező

Szólj be!