Hírek

Az ASAP Mob néhány tagja őrültek házát csinált a Late Show-ból

ASAP Mob - Late Show

A harlemi szupercsapat Rocky-ja és Twelvy-je, Key-jel kiegészülve igazi őrültek házát csinált a híres amerikai Late Show műsorban.

ASAP = Always Strive and Prosper

Bár Magyarországon még nincs sok rajongója, hazájában egyre nagyobb kultusznak örvend az A$AP Mob nevű rapbanda, akikre az aranykor népszerű együttesein kívül főként a Flatbush Zombies gyakorol nagy hatást. Több single, rengeteg közreműködés, és egy letölthető mixtape után, tavaly októberben végre megjelent első stúdióalbumuk. A „Cozy Tapes Vol. 1: Friends” címre keresztelt korongon több new school MC mellett a Three 6 Mafia frontembere, Juicy J is közreműködik. Ezt a lemezt népszerűsítették nemrég az amerikai TV-nézők egyik kedvenc műsorában, a Stephen Colbert által vezetett Late Show-ban. A színpadból szó szerint őrültek házát csináltak; Rocky tolókocsiban nyomja a szöveget, később felpattan belőle és ledobva pulóverét, Snoopy-s pólóban nyomul. A másik A$AP tag mackót szorongat a kezében, és kórházi köntösben ontja a rímeket. Közben egy kényszerzubbonyba bújtatott fickó lézeng összevissza, majd ugrál a zene ütemére, és az „intézmény” ápolónői próbálják megállítani a káoszt.

Crazy Brazy, avagy elszabadul az őrület a Late Show-ban

Hajléktalanság, dílerkedés, rap

A formáció tagjai közül talán Rocky-nak volt a legkeményebb élete. Tizenkét évesen, édesanyjával együtt hajléktalanná vált, rá egy évre meggyilkolták a bátyját, majd füvet és kokaint kezdett árulni az utcán, hogy keserves anyagi helyzetén változtatni tudjon. A dílerkedést egészen 2011-ig folytatta, az együttesben betöltött biztos pozíciója mellett is. L$D című klipes dalával egyértelműen a drog okozta „utazásra” utal; szinte lebeg a néző az érdekes, egyedi videó láttán. Pszichedelikus rap ez, amit a Flatbush Zombies mellett jelenleg ő hoz a legjobban. Sok ilyet még!

Ezt vágod?  Rapture - doku-sorozat a rap zene aktuális helyzetéről

Love, Sex, Dreams, vagyis A$AP Rocky L$D-utazása

ElőzőKövetkező

Szólj be!