Hírek

Azealia Banks szerint az írek kib***ott rondák

Azealia Banks Írország Dublin koncert

A Harlem utcáin felnövő Azealia Banks keményen nekiment az írországi rajongóinak. Pár napja úgy jellemezte őket, hogy kib***ott rondák.

Az egész azzal kezdődött, hogy felhúzta egy stewardess, amikor Londonból Dublinba repült. Majd valószínűleg a menedzserei vagy az ír koncert szervezői szólhattak neki, hogy ezzel nem segíti elő a jegyértékesítést, így kikerült egy olyan poszt, miszerint a koncertjét a gyönyörű ír nőknek ajánlja.

Aztán elszabadult a pokol a Twitteren és az Instargramon, de az ír média is erősen nekiment a rappernek. Feltették a kérdést, hogy egyáltalán ki ez az Azealia Banks.

Persze ne is csodálkozzon Azealia, hiszen posztjaiban egyfolytában beszólt az íreknek:

  • az Instagramon beltenyészetnek nyilvánította őket,
  • de arról is írt, hogy nagyon örül, hogy egy szigeten laknak, mert legalább a korcs génjeik távol vannak a többiektől.

A rapper a koncertje után sem csillapodott, ontja magából azóta is az ír ellenes szövegeket, miszerint:

  • soha nem megy vissza a Írországba,
  • de még ír pubba sem tér be ezután,
  • valamint Guiness sört sem iszok soha többé az életben.

Azealia Banks eléggé felkpata a vizet, ami úgy tűnik máig forr benne. Az ír sajtó már a korábbi hasonló jellegű ügyeit is elővette, valamint egyes rádiók levették a játszási listáikról a dalait. Ha a teljes ország (és netán Anglia is, mert a hírek szerint ott sem éppen úrihölgyként viselkedett Harlem csajrappere) bojkottálja az előadót – és ha ez így folytatódik, akkor ez is megtörténhet -, akkor az dollár százezreibe kerülhet (ha nem millióiba). A kiadója és menedzsmentje valószínűleg nincs elragadtatva.

ElőzőKövetkező

Szólj be!