Zene

Thysta egy hét alatt 2 új dallal jelentkezett

Thysta ózdi rapper

Ha Borsod és Ózd, akkor a magyar rap elmúlt 10-15 évében jártasak Majka mellett egyből bemondják a Thysta nevet. Köszönhető ez a 10 évvel ezelőtt készült, “Borsodi Dal” című alkotásának, amely anno a megyében élő fiatalok körében szinte himnusz lett. Utána azonban 4-5 éves szünet következett. 2014-ben ismét jelentkezett pár dallal, de halványabb eredményeket hoztak az új alkotások.

Weboldal The Game Jesus Piece albumának

Közben szakmájával foglalkozott. Weblapokat programozott és grafikai munkákat vállalt. Így jutott el The Game-ig és Snoop Dogg-ig is. Ugyanis ő készítette The Game 2012-es, Jesus Piece albumának hivatalos weboldalát, majd Snoop Dogg egyik bizniszéhez is programozott weboldalt. Nem semmi!

Thysta új dalok

Azóta ismét eltelt 5 év, és Thysta újból itt van. Februárban érkezett az első újabb dal Ha nem ismersz címmel (bár ez konkrétan egy régi dala, csak felkerült a YouTube csatornájára), majd április végén/május elején egy hét alatt két teljesen új dalt is megjelentetett. Ahogy korábbi dalai, úgy az újak is félig az életéről szólnak, félig inspirációs üzeneteket hordoznak:

Ezt vágod?  Snoop Dogg és a nosztalgikus Death Row emlékek

Thysta – Nincs Happyend

Thysta – Lejárt Az Idő

Thysta az ezRAP Juice nyári magyar rap/hiphop válogatáslemezünkön is hallható lesz, de addig is nézzétek meg az ózdi srác új blog oldalát, a thystaworld.hu-t!

ElőzőKövetkező

Szólj be!