Hírek

A Cypress Hill holnap csillagot kap a hollywoodi Hírességek Sétányán

Cypress Hill latino rapcsapat

Ezt is megéltük a hip hop történelmében: a Cypress Hill az első olyan latino rapcsapat, amelynek tiszteletcsillaga felkerül a Walk Of Fame-re, s online élőben láthatjuk! Az eseményt George Lopez komikus és a sokunk által imádott Xzibit fogja felkonferálni április 18-án.

A Cypress Hill 1986-ban alakult. Első lemezük ’91-ben jelent meg, kétszeres platinalemezzé vált, de a ’93-as „Black Sunday” ezt is túlszárnyalta; a Billboard 200-as lista első helyére kerülve háromszoros platina státuszú, s egyben a legsikeresebb Cypress Hill album lett.

További hét stúdióalbumuk jelent meg, plusz egy koncertalbum, öt válogatáslemez, öt középlemez (EP) és harminchét kislemez. A latin zenei hangzás mellett a reggae és a rock is hatással volt stílusukra (a csapat két MC-je, B-Real és Sen Dog külön-külön rapmetál bandában is nyomul).Legutóbbi korongjukkal pedig a pszichedelikus rap-et emelték magasabb szintre.

A latino rapmesterek beiktatási ceremóniája holnap 11:30-tól élőben is látható lesz az alábbi linken: www.walkoffame.com

Ezt vágod?  Gabó, hazánk aranytorkú RnB énekesnője
ElőzőKövetkező

Szólj be!