Videó

Bhad Bhabie az óvodás generációnak is fogyaszthatóvá tette horror rap dalát

Bhad Bhabie

Hivatalos bábjáték videóban is kiadta Bhad Bhabie a Bestie című számát, melyet Kodak Black-kel közösen készítettek.

Miután a világ számos pontján hatályba helyezik a szabad internetet megölni készülő 13-as cikkelyt, az alkotók is elkezdtek a maguk módján reagálni a változásokra. A vulgáris beszéd, a nyugalom megzavarása és egyéb dolgok lesznek szigorúan tiltva az új törvény szerint a közösségi médiákban.

Bhad Bhabie managerei valószínűleg felismerték, hogy ha nem lájtosítják kicsit Bhad Bhabie-t, ő is a cenzúra martalékává fog válni polgárpukkasztó vulgaritása és gátlástalan szemtelensége miatt. A hiphop előadók és fogyasztók korhatára egyre fiatalabb korba helyeződik, ezzel szélesítve a felvevő piacot is.

Bhad Bhabie feat. Kodak Black – Bestie

Bhad Bhabie a legújabb generáció egyik szupersztárja, akinek üzenete egészen az óvódás korú gyerekekig elér. Ennek egyik ékes bizonyítéka új, bábos, gyermeteg videója, ami hatalmas kontraszt az eredeti verzió mellett vizuálisan, bár a tartalmat illetőleg maradt a vulgáris, beszóló sztíló.

Az eredeti horror klipben DMX is szerepel

Az eredeti, horrorisztikus januári videó, amelyben a rapper, DMX is feltűnik, aki a forgatás előtt pár órával szabadult ki a börtönből, ahol adóelkerülés miatt ücsörgött egy ideje.

Ezt vágod?  Hopsin - Panorama Cityből Európába
ElőzőKövetkező

Szólj be!