Videó

Visszatér a Cypress Hill

Sen Dog B-Real Cypress Hill Elephants on Acid album promo

A marihuána-himnuszokról híres, többszörös platinalemezes latino rapcsapat újra rágyújt…

…Ezúttal nem (csak) a spanglira, hanem egy újabb hip hop slágerre is. Legalábbis arra enged következtetni a pár nap alatti több mint félmilliós megtekintés, hogy a Band of Gypsies szintén örökzöld színfoltja lesz a rapvilágnak, akárcsak jó pár Cypress dal.

Band of Gypsies – az új klip!

Kilencedik nagylemezük közeleg

A marihuána legalizálása mellett szakadatlanul kiálló fazonok legutóbb 2010-ben adtak ki nagylemezt, ez volt a Rise Up. Az igaz, hogy 2012-ben volt egy Cypress X Rusko hip hop/dubstep EP, aztán a közelmúltban B-Real (Prophets of Rage) meg Sen Dog (Powerflo) kipróbálta magát rapmetal banda frontembereként is, de terjedelmes és valódi Cypress Hill hanganyag nyolc évig nem érkezett. Ebből adódó frusztrációnk végre véget érhet szeptember 28-án, ugyanis aznap jelenik meg az Elephants on Acid című Cypress Hill album!

Cypress Hill Elephants on Acid album cover

Mit várhatunk az új albumtól?

A 21 dalos korong producere az eddig is jól bevált DJ Muggs lesz. Muggs egyik nyilatkozata alapján mostanság nagy hatással van rá a pszichedelikus rock, tehát ez érezhető lesz az új lemezen, s egyiptomi utcazenészek is közreműködnek néhány dalban.

Ezt vágod?  Ne félts anyám, tudod a rossz pénz nem vész el

Decemberben a szomszédban!

Szeptember közepén turnéra indul a Cypress Hill, s november végén már Európában népszerűsítik az új dalokat. Hazánkhoz legközelebb, Ausztriában lépnek fel december 18-án, de reménykedem, hogy valaki (Hahó! Rendezvényszervezők!) leegyeztet velük egy budapesti dátumot.

ElőzőKövetkező

Szólj be!