Interjú, Videó

Ismerd meg a Teswér projekt sztoriját! – villáminterjú Hibriddel

Hibrid

Hibrid, Imir, Flex, Fiatal Veterán, ők a Teswér formáció. Hibridet faggattuk a „Feledem” klip apropójából.

A Teswér című dalból egy hónap alatt csapatnév lett. Meséld el ennek a sztoriját!

Teswér (Hibrid, Imir, Flex, Fiatal Veterán)

A dal ötletadója Flex barátom volt, ő küldte át az alapzenét, aminek liszenszét a BeatStars-on vásárolta. Ezt azért tartom fontosnak megemlíteni, mert bele is csúsztunk abba a történetbe, hogy Magyarországról már felhasználta más is. Igaz, annak elenyésző a nézettsége, de azért kaptunk pár kommentárt ezzel kapcsolatban… Szóval ott tartottam, hogy a Flexi átküldte az instrut és mondta, hogy hívjuk be Fiatal Veteránt (róla itt olvashattok), aki egyből el is vállalta. Éreztem, hogy Imirnek is testhezálló a téma, tetszett is neki a nóta, aztán összeállt hirtelen a kép, illetve a dal, amit február elsején ki is raktunk a csatornámra mindenféle elvárás nélkül, aztán ott találtuk magunkat a felkapottak közt középmezőnyben. Ezzel a lendülettel összeraktuk a „Feledem” című dalt is, amit mindannyian olyan erősnek éreztünk, hogy forgattunk rá egy klipet Matuz-zal. Amikor töltöttem fel a klipet, túl hosszúnak találtam kiírni címsorba mindenki nevét, aztán a közös chat-ben megkérdeztem a többieket, hogy mit szólnak, ha innentől kezdve „Teswér” csapatként működünk.

Ezt vágod?  Két klip is kijött egy hónap alatt Atlantisz gyermekeitől

A „Feledem”-ben több ital neve elhangzik, de nem egy suttyó piázós dal

Zenei profilodon rebesgetted, hogy a jelenlegi négy tagon kívül több is lesz a Teswér formációban. Még titok, hogy kikről van szó?

Igen, hosszú távon vannak terveim, terveink, de ezek még egy kicsit úgymond homályosak a távoli jövővel kapcsolatban. Rövid távon annyit tudok, hogy készítjük folyamatosan a dalokat, és amikor tehetjük, forgatunk is, ami a mi esetünkben egy kicsit bonyolult, mivel Flex Angliában, Veterán pedig Svájcban él. Új tagokkal kapcsolatban annyit tudok elárulni, hogy a következő megjelenésünkkor debütál a csapatban egy új tag, és egyelőre nem is szándékozunk mást bevenni. Nem azért, mert nem lenne kit, hisz vannak a „szakmán” belül barátaink, akik szintén tehetségesek, de úgy gondolom, hogy ez az ötös így elég stabil.

Szólóban is aktív maradsz, vagy mi a terv?

Természetesen szólóban is aktív maradok, vannak fiókban dalok, készülnek közreműködések. Már rögzítettem például Beat-tel egy dalt, van egy Beat-Fatima-Hibrid kombó is felvéve, épp most fogunk Razo-val is készíteni egy nótát (figyelmetekbe ajánljuk a Razo-val készült interjúnkat is – a szerk.), és még vannak a nem publikus, alakuló projektek. Eléggé meg fogom nyomni, illetve megnyomom ezt az évet. Aki rámegy a csatornámra YouTube-on, az láthatja, hogy töltődnek fel a csemegék.

Ezt vágod?  Panda, panda, panda, a videóban egy sincs

Köszönjük az interjút Hibridnek, és további sok sikert kívánunk neki!

Az interjút készítette: Haklik Tamás

ElőzőKövetkező

Szólj be!