Film

Lehet, hogy az űrben fog játszódni a Halálos Iramban 9?

Halálos Iramban 8 poszter

Nem kizárt, hogy a Halálos iramban 9. cselekménye – vagy annak egy része – az űrben fog játszódni. Ez eléggé meredeken hangzik, mindenesetre amikor megkérdezték F Gary Grayt, a nyolcadik rész rendezőjét, kitérő választ adott.

„Az űrben? Hát ebben a sorozatban bármi megtörténhet – mondta a rendező a ScreenRantnek. – Amikor a nyolcadik rész forgatókönyvét olvastam és odaértem, hogy »tengeralattjáró«, fönnakadt a szemem, aztán rájöttem, hogy nálunk minden lehetséges. Egyelőre nem olvastam olyat, hogy »Dom a Marson«, de sosem lehet tudni.”

A film forgatása mindenesetre már megkezdődött, és várható, hogy folyamatosan érkeznek majd róla az információk. Azt már lehet tudni, hogy Dwayne Johnson nem tér vissza Hobbs szerepében – cserében egy spin-off (vagyis olyan film, amely egy vagy több szereplő külön történetét meséli el), a Halálos iramban: Hobbs és Shaw egyik főszereplője, amelyben a sorozat két kedvenc karaktere megmenti a világot (Shaw szerepében természetesen Jason Statham látható). Azt nem tudni, Johnson az egész sorozatból kiszáll-e, vagy csak a kilencedik részt hagyja ki.

Közben Vin Diesel kiszivárogtatta – azaz kiírta az Instagramra –, hogy javában dolgozik egy olyan Halálos iramban spin-offon, amely a sorozat női karaktereit állítja a középpontba. Michelle Rodriguez, a sorozat egyik legnépszerűbb hősnője már jó ideje sürgette, hogy a nőknek nagyobb szerep jusson, és lám, kérése meghallgattatott. Még az is lehet, hogy a női spin-off érdekében feltámasztják Gisele-t, akit Gal Gadot alakított, de a karakter sajnálatos módon meghalt a hatodik részben. Rodriguez karakterét már sikerült föltámasztani közkívánatra, ezért Gadot is simán visszatérhet, hiszen a Wonder Woman sikere után jelentősen növelhetné a produkció értékét.

Ezt vágod?  Már elővételben elkapkodták a Dwayne Johnson nevével fémjelzett sportcipőt

A Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw hazai bemutatójának ideőpontja 2019. augusztus 1., a Fast & Furious 9. része pedig 2020. április 9-én debütál a magyar mozikban.

Főkép: Halálos Iramban 8 poszter kép

ElőzőKövetkező

Szólj be!