Hírek

Mark Wahlberg múltját állati cikinek tartják a gyerekei

Marky Mark - Mark Wahlberg

Mindenkinek el kell indulni valahogy az életben. Van például, aki előbb utcagyerek lesz, akinek meggyűlik a baja a rendőrséggel, aztán rapper és alsónadrág-modell válik belőle, míg évek múltán szorgos munkával be nem verekszi magát a legnagyobb hollywoodi sztárok közé. Mark Wahlbergnek így fest a zanzásított életrajza, és ő büszke arra, hogy milyen mélyről milyen magasra jutott, a gyerekei azonban más véleményen vannak.

Vicces családi pillanat egy meccsen

A srácoknak az utcagyerekség talán még menő is lenne, de hogy édesapjuk Marky Mark néven milyen gáz számokat adott elő, azt nem tudják megemészteni. Együttesének, a Marky Mark and the Funky Boysnak a Good Vibrations volt a legnagyobb slágere, és legutóbb ez verte ki a biztosítékot.

„A minap kimentem a feleségemmel meg a legnagyobb fiammal egy meccsre – mesélte Wahlberg egy beszélgetős műsorban. – A szünetben bejátszották a Good Vibrationst. A feleségem elkezdett röhögni, ránézek a fiamra, és azt látom, vörös fejjel igyekszik elbújni a sapkája mögé. De a többi gyermekem is mosolyogva nézi általában az akkortájt készült fotóimat. Ezt én teljesen megértem, és nem akarom, hogy a múltam az ő terhük legyen, maradjon csak az enyém.”

Flo Rida nem tartja cikinek

Azért azt meg kell jegyezni, hogy a Good Vibrations a ’90-es évek egyik világslágere volt, de tény és való, hogy családapaként és komoly üzletemberként már nehéz összeegyeztetni Marky Mark karakterét a mai Mark Wahlberggel. A családon belüli humoron túl az említett dalt a mai napig jegyzik, a legtöbb helyen játszási listákon van, ahogy a fenti példa is mutatja. Legutóbb pedig Flo Rida nyúlt hozzá és értelmezte újra Sweet Sensation címmel.

Mark Wahlberget hamarosan ismét a vásznon láthatjuk

Mark Wahlberget hamarosan az Instant családban láthatjuk. Az általa játszott karakter feleségével (Rose Byrne) három gyereket fogad örökbe, és sejtelme sincs arról, ezzel mekkora lavinát zúdít a nyakába. A rendező, Sean Anders saját tapasztalatai alapján készítette a vígjátékot, Wahlberggel pedig jól ismerik egymást, hiszen együtt vitték sikerre a Megjött apuci 1-2-t.

ElőzőKövetkező

Szólj be!