Videó

Ha felnövök, olyan szeretnék lenni, mint Wiz Khalifa

Dimitri Vegas Like Mike Wiz Khalifa When I Grow Up

A hip-hop szupersztár Wiz Khalifa és az elektronikus zene nagyágyúi, Dimitri Vegas és Like Mike kollaborácijából megérkezett a When I Grow Up szerzemény.

A dalt az előző hónapban mutatták be először Las Vegas-ban, az EDC Fesztiválon. Wiz Khalifa nem csak rappel a dalban, de a refrén szövegében is megemlítik:

“When I Grow Up, I wanna be like Wiz Khalifa, have lots of cool stuff, When I Grow Up, I wanna hear my music through the speakers, I wanna feel love.”

Magyarul valahogy így hangzik: Ha felnövök, olyan szeretnék lenni, mint Wiz Khalifa, rengeteg menő dologgal. Ha felnövök, szeretném a zenémet hallani a hangfalakból, és szeretném érezni a szeretet.

Dimitri Vegas & Like Mike ft. Wiz Khalifa – When I Grow Up

A dal videóklipjében a főszerepet 3 srác játssza, akiket először gyerekként látunk arról álmodva, hogy kedvelt zenei előadók lesznek. Később kamaszként élvezik az életet, majd már ifjú korukban látjuk őket, amikor egy csapatot alkotva óriási bulit csapnak. Ennél a résznél Wiz Khalifáék koncert felvételeiből is kapunk pár kockát, utalva arra, hogy akár az ő történetük is lehetne ez a videó. A végén pedig az első képkockákhoz jutunk vissza, de már a főszereplők videóját nézi három másik kisgyerek, akiket már ők inspirálnak.

A videóban megmutatott történet lényegében egy pszichológiai/szociológiai megállapításra épül, miszerint minden gyerek a felnövése alatt megpróbálja utánozni saját “hőseit”, kedvenceit.

Biztosak vagyunk benne, hogy a nyár egyik rádiós slágere lesz a dal. Hallgassátok meg ti is, és írjátok meg a véleményeteket az ezRAP Facebook oldalán!

ElőzőKövetkező

Szólj be!