Videó

Üdvözöl a partiban Diplo, French Montana, Lil Pump és Zhavia

Lil Pump French Montana Zhavia - Welcome To The Party

Elkészült a Deadpool 2 csúcs kollaborációs filmzenéjének a videóklipje. A Diplo által producerelt Welcome To The Party indusztriális electro hangzásával egy igazi ütős klub sláger lett.

Diplo, French Montana, Lil Pump feat. Zhavia – Welcome To The Party

A dal tuti siker, hiszen három aktuálisan felkapott előadót hallhatunk benne. French Montana (aki előző ősszel 100.000 dollárt ajándékozott egy ugandai egészségközpontnak) mellett két fiatalabb előadó, a Gucci Gang-gel robbantó Lil Pump és a The Four amerikai tehetségkutatóban 16 évesen szereplő, és jelenleg is csak 17 éves R&B énekeslány, Zhavia hallható. A tehetségkutatóban egyébként DJ Khaled és P. Diddy is zsűrizett.

De ki az a Diplo?

Diplo, anyakönyvezett nevén Thomas Wesley Pentz egy Los Angeles-i DJ, zenei producer és rapper. Manapság leginkább az elektronikus zenében tevékenykedik Dance/EDM/Dancehall/Moombahton/Trap stílusokban, de ő producerelte Beyonce 2016-os, “Lemonade” című nagylemezét, amiért Grammy-díjra is jelölték. De korábban is volt már hip-hop-hoz köthetően Grammy jelölése. Chris Brown, Lil Wayne-vel és Busta Rhymes-szal készült Look At Me című dala a legjobb rap dal kategóriában szerepelt 2012-ben a Grammy-díjátadón, amit Afrojack-kel és Free School-lal közösen producereltek.

Ezek mellett rengeteg rap előadóval és világsztárral dolgozott már együtt Britney Stears-től kezdve, Madonnán keresztül egészen Snoop Dogg-ig.

ElőzőKövetkező

Szólj be!