Interjú

Fordul a kocka – Gotti interjú

WES Gotti Fordul a kocka videóklip

Szia Gotti! Az utóbbi időkben keveset lehetett rólad hallani, azonban nemrég megjelent egy új videókliped, aminek már a címe is változásokat enged sejtetni. Ez a “Fordul a kocka”. Mi az oka a hallgatásodnak, mire számíthatnak tőled a hallgatók 2018-ban?

Sziasztok, üdvözlök mindenkit! Igen, volt két évem, ami mondhatni szarul sült el egy nézeteltérés miatt a hatóságokkal. Ránk ugrott a TEK egy olyan ügy miatt, amiből mások pénzbírságot kapnak. Kicsit eltúlozták a fiúk… Na de ez a múlt. És én csak előre tekintek. Eléggé jól sikerült a “beugró nótám” vissza a szakmába. Hat nap alatt 60.000 megtekintés, ami számomra azzal az üzenettel bír, hogy van igény a hiteles gangsta rap-re Magyarországon. Áprilisban érkezik Burai Krisztián tesómmal a következő közös dalunk. Ezt követi egy produkció BLR barátommal, valamint egy szóló nótám. Ezt a három klipet júniusig megkapják tőlem a rap szerelmesei.

Az új dalodat a Wanted formációval ismertté vált Razo erősíti, akivel már több közös produkciótok is napvilágot látott. Terveztek-e együtt nagyobb projekteket, esetleg lemezt?

Wanted Razo és Gotti

Nem véletlen Razo-val a közös muzsikálás, aki egy igazi hiteles utcagyerek. Nem felejtette el, hogy honnan jött és tudja hová tart. Számomra nem csak a biznisz fontos, hanem az is, milyen ember az, akivel zenélek. Hiteltelen verebekhez nem adom a nevemet. Razoval, Escobárral és MRW-vel is folytatódnak a közös melók a jövőben. De ott van még pár arc, akivel szívesen dolgozok. Például ilyen Sneez, Luz, Dose, Öcsyke, Carlos és még páran.

W.E.S. Gotti x Wanted Razo – Fordul a kocka

A nagyobb köztudatba a 2012-es megjelenésű “Csibész sorsok” című dalotokkal robbantatok be MRW-vel, ami mára megközelíti az egy milliós nézettséget. Mit gondolsz a sikerességről? Mi az, ami elengedhetetlen és mi az, ami hátráltató lehet?

Legyél hiteles, kitartó, na és nem árt, ha van némi ritmusérzéked. A “Csibész sorsok” mondhatni egy spontán muzsika, ami szerintem beírta magát a rap nagykönyvébe. Abban a klipben nem statiszták vannak, hanem jó pár hiteles tag. De nem terveztem több muzsikát, az is csak azért született, hogy megmutassam pár tagnak mi az igazi gangsta rap. (A gangsta rap műfajról itt olvashattok – a szerk.) Azoknak szólt üzenetként, akik kifarsultak mellőlem. Habi rapperek, ócska replikák. Inkább maradtak volna a focipályán meg a lángos sütőbe, ahonnan jöttek.

A hip-hop műfaján belül a gangsta rap vonalát képviseled, aminek a hitelessége a te esetedben megkérdőjelezhetetlen. Ha újra kezdhetnéd az életedet, mi az, amit ugyanígy, és mi az, amit biztosan másképp csinálnál?

Sok szar volt az életemben, a tehetségemet, az eszemet faszságokra használtam. Ezért is kerültem párszor trébe. De tudod mindennek meg van az oka, és mindennek meg kell fizetni az árát. Semmi sincs ingyen. Ez az én utam, minden jóval és rosszal, ami történt. Ráadásul az életem szart sem érne, ha nem találkozom egy gyönyörű nővel, aki két kis herceggel ajándékozott meg. Ez az élet értelme. Ez a sorsom, így kellett lennie. Semmit sem bánok.

Gotti Fordul a kocka videó
Gotti és a brigád a “Fordul a kocka” című dalhoz készült videóban.

Melyik dalodat ajánlanád első hallgatásra egy olyan valakinek, aki korábban nem találkozott a neveddel?

Talán kezdje az “Ez a való világgal”. Ott betekintést nyerhetnek mirő van itt szó.

WES Gotti – Ez a való világ

Utolsó szó jogán?

Mindenki csinálja úgy az életét, hogy semmit se bánjon meg az út végén! Tegyenek meg mindent, amire csak vágynak és éljék meg az álmaikat, különben szart se ér az egész… W.E.S.4Ever! Csók a szívetekre!

Köszönöm az interjút és további sok sikert kívánok az ezRAP teljes csapata nevében!

Készítette: Sneez

ElőzőKövetkező

Szólj be!