Új Srác, Videó

Banga elrepít Csodaországba

Banga Csodaország videóklip

Ismerjétek meg Bangát, aki egy vérbeli vidéki srác, akit mindig is kiakasztott az egyhangúság és a hétköznapi dolgok.

Nem sírja vissza az iskolát

Mindenki visszasírja az iskolát de, ahogy mondja ő nem! Gyerekkora óta fogékony volt a zenére és érezte, hogy dolgozik benne az alkotási vágy, amit ki kell adnia magából, ezért 2009-ben elkezdte próbálgatni a rap zenét egyedül, segítség nélkül. Egy FL Studio-val kezdődött a történet, később rákattant a Reasonre és beleszeretett ebbe az egészbe, így elkezdett komolyabban is foglalkozni a zeneszerkesztéssel, zenével.

2017. elején Pécsre költözött, azóta is itt tevékenykedik. Célja, hogy egy saját home studiót hozzon létre, hogy javítson a minőségen. Első komolyabb klipje, ami nagyobb teret nyert, a
Világkép címet viseli, amiben megismerhetjük Banga szemével a világot és mindemellé kapunk egy benga rap-et.

Banga – Világkép

Mire számíthat egy hozzá hasonló falusi srác?

Legújabb videója a Csodaország című dalhoz készült. Ez egy rövid track, ami rövid idő alatt született meg, de annál nagyobb tartalommal bír. Az üzenete az, hogy egy Bangához hasonló fiatal mire számíthat a környéken, mekkora a kilátástalanság egy faluban. Gyerekként ezeken a helyeken mozgott és ezt szerette volna visszahozni ebben a zenében, többek között a kocsmát is, ahova jártak fiatalon.

Banga egy hétköznapi srác, hétköznapi gondokkal, aki szereti szabadon engedni a fantáziáját és a kreativitását. Figyeljetek rá!

Banga – Csodaország

ElőzőKövetkező

Szólj be!