Videó

Qka MC és Ricsipí visszapörgetik az időt

Animal Cannibals Vissza videóklip

Még idén tavasszal interjúvoltuk meg az Animal Cannibals két tagját a tavaly megjelenő 1111 albumukkal kapcsolatban. Ám a napokban megjelent a következő videóklipjük is a lemezről, amit a Vissza című számhoz forgattak a fiúk, és nem is akármilyen képi anyagot hoztak össze.

Ugyanis Magyarországon talán elsőként valósították meg azt a vizuális elképzelést, amely gondolatával elég sokunk játszadozhatott el még annak idején: Meg tenni minden olyat, amit nem lehet! Na már most az AC-s fiúk is valami hasonlót alkottak, csak ők a tőlük megszokott humorosabb felfogással, miszerint adott két barát, akik szeretnek úgy őrültködni, hogy mindent kipróbálnak, de tényleg mindent, ami csak a csövön kifér, és mindezt a dal címéhez hűen visszafele lejátszva. Gondolok én itt a malacpersely széttörésre, a vizes lufi szétrobbantására a másik fején, az asztal teríték lerántására és a párna széttépésre. De ennél persze sokkal hosszabb a klipben előforduló lista, és azért a zenei videó élvezetét sem szeretném elvenni másoktól.

Animal Cannibals – Vissza!

Ám a szám lényege picivel komolyabb a képi megvalósításához képest, mivel először is a fiúk, ezt a zenéjüket, amolyan visszatapsolás utáni dalként írták meg. Az első verzében konkrétan megköszönik a közönségüknek, hogy mennyire jó is volt előttük fellépni az adott koncerten. A másodikban pedig már inkább arról szövegelnek, hogy mennyire szívesen visszamennének az időben, mert nekik azért picit hiányzik a gyerekkoruk. Emellett mindenkinek csak azt tudják tanácsolni, hogy teljes lendülettel adják önmagukat, és éljék meg a pillanatot, hiszen ezeknek köszönhetően lesznek később olyan emberek, akik nem visszasírni fogják a múltat, hanem pont, hogy az új élmények viszik őket előre.

Ezt vágod?  Karácsonyi dalok a RAP zene jegyében
ElőzőKövetkező

Szólj be!