Film, Galéria

Lowriders – Hamarosan a mozikban pattognak a lowriderek

Emlékeztek még a Cypress Hill Lowrider című slágerére? A Tolvajtempóban is felcsendülő War zenekar Low Rider dala meg van? Mert ha valamelyik kérdésemre esetleg igen a válaszotok, akkor van egy igazán jó hírem a számotokra. Persze csak ha szeretitek a pattogó, egyedi festésű és csillogó amerikai verdákat.

Hiszen egy olyan drámai filmet készül bemutatni Hollywood idén májusban, aminek a középpontjában az ilyen stílusú autók fognak állni, és egy srác, akinek a hobbija eleinte a graffitizés, de egy balul elsült akciója után sittre kerül és bent a börtönben megismerkedik egy olyan arccal, aki beleviszi őt a pattogó, és gyönyörű autók világába. Innentől teljesen megváltozik a fiú élete. Az alkotást egyenesen a 8 Mérföld és az Amerikai Gengszter producereitől kapjuk.

Lowriders trailer

Persze a benne felvonultatott színészgárda sem kisstílű ám, ugyanis a főszerepekben olyan neveket kapunk, mint Eva Longoria (Született Feleségek), Theo Rossi (Kemény Motorosok, Luke Cage) és Cress Williams (Friday Night Lights, Tiszta Szívvel Foci, A Szökés). Egyetlen egy negatívum hozható fel a filmmel kapcsolatban, hogy nagy valószínűséggel idehaza nem fog forgalomba kerülni, bizonyos okok miatt, ahogy korábban a Straight Outta Compton vagy a Triple 9 sem.

Ezt vágod?  Hemzsegnek a rapsztárok a Sonic a sündisznó főcímdalában

Várhatóan ugyanez a sors fog várni az All Eyez On Me filmre is, ami Tupac Shakur életét dolgozza fel. Pedig szerintem igenis volna igény hasonló alkotásokra kis hazánkban, ha nem is olyan nagy nézőszámban, mint mondjuk Amerikában, de azért volna.

Képek a Lowriders filmből

ElőzőKövetkező

Szólj be!